Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Πάρτι φοιτητών στο UConn - Τι λέει ο ομογενής Πρόεδρος


Σάββατο, 22 Αυγούστου, 2020




Ο ομογενής Πρόεδρος του Πανεπιστημίου, Θωμάς Κατσουλέας (Thomas Katsouleas).
Οι 25 ήρθαν σε επαφή με 5 άλλους φοιτητές που βρέθηκαν θετικοί στον ιό  το απόγεμα της Τρίτης και διαμένουν σε χώρους απομόνωσης του Πανεπιστημίου.
Ο ομογενής πρόεδρος του Πανεπιστημίου, Θωμάς Κατσουλέας (Thomas Katsouleas) μίλησε στον «Ε.Κ» για το περιστατικό. «Πρόκειται για κάτι πολύ σοβαρό. Αν και τους καταλαβαίνουμε, είναι νέοι, δεν έκαναν κάτι κακό, πρέπει να επισημάνουμε την σοβαρότητα της κατάστασης. Η συμπεριφορά αυτή δεν είναι ασφαλής τώρα. Δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε αυτό», είπε ο κ. Κατσουλέας.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το πάρτι ξεκίνησε το μεσημέρι της Δευτέρας γύρω στις 12:30 η ώρα. «Αυτό είναι κάτι φυσιολογικό για τους φοιτητές, δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Δεν το καταδικάζουμε. Ομως, κανείς δεν φορούσε μάσκα και δεν τηρούσε τις αποστάσεις ασφάλειας».
Στον καθιερωμένο έλεγχο που έγινε στους χώρους του Πανεπιστημίου εντοπίστηκαν οι φοιτητές. «Μέχρι τις 7:30 το απόγευμα είχαν φύγει για τα σπίτια τους όπου θα μείνουν για αυτοαπομόνωση. Λυπάμαι για τους φοιτητές, όμως επαναλαμβάνω πρέπει όλο αυτό που συμβαίνει με την πανδημία να το πάρουμε σοβαρά», πρόσθεσε ο κ. Κατσουλέας.
Το Πανεπιστήμιο έχει ξεκινήσει έρευνα για το πώς οργανώθηκε το πάρτι και από ποιους.
Οπως δήλωσε στον «Ε.Κ» η βοηθός αντιπρύτανη, Ελενορ Ντόερτι (Eleanor Daugherty), «οι ενέργειες αυτές δεν αντιπροσωπεύουν την φοιτητική κοινότητα των 5000 μελών, η οποία ακολουθεί μια αξιοθαύμαστη δέσμευση όσον αφορά τα μέτρα ασφαλείας. Οι φοιτητές έθεσαν σε κίνδυνο την υγεία όχι μόνο των ίδιων αλλά και των υπολοίπων».
Οι εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου άνοιξαν την περασμένη Παρασκευή και σύμφωνα με τους κανονισμούς του ιδρύματος όλοι οι φοιτητές πρέπει να φοράνε μάσκες όταν δεν βρίσκονται στην εστία τους ή στα αυτοκίνητά τους.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου