Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

Μίλησε ο Joe Biden, στο Δημοκρατικό «Συνέδριο» που έγινε από γραφεία και κουζίνες!!!


Παρασκευή, 21 Αυγούστου, 2020

Λόγω του Κορωνοϊού το φετινό συνέδριο των Δημοκρατικών που μόνο Συνέδριο δεν ήταν, αφού μιλούσαν από το «γυαλί» από τις κουζίνες τους και τα γραφεία τους.  Καλά… δεν βάζανε και λίγα χειροκροτήματα και φωνές που βάζουν στο ποδόσφαιρο και στα άλλα αθλήματα, λόγω κορωνοϊού!  Πολλά είδαμε και ακούσαμε φέτος που έχουμε κυριολεκτικά κλειστεί στο «καβούκι» μας.
Μίλησε λοιπόν ο υποψήφιος του Δημοκρατικού κόμματος για την Προεδρεία των ΗΠΑ και είπε πολλά.  Μπορώ να πω ότι σαν καλός δικηγόρος που είναι και τόσα χρόνια στην Ουάσιγκτον τα πήγε πολύ καλά, με το λόγο του.
Εκεί που τον άκουγα αναρωτήθηκα, γιατί στα τόσα χρόνια ο κ. Biden δεν έκανα αυτά τα πράγματα.  Δηλαδή να περάσει νόμους για τους φτωχούς, για τους μικρομεσαίους, για τους μετανάστες και λαθραίους, την οικονομία…;
Την άλλη εβδομάδα θα έχουμε του Ρεπουμπλικάνους και τον Πρόεδρο Trump.  Για να δούμε τι θα πει.
Πολύ θα ήθελα να δω και τα debate των δύο μονομάχων για την προεδρεία, αλλά και των δύο αντιπροέδρων.  Προβλέπω να έχουν ενδιαφέρον.
paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου