Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2020

Μίλησε ο Joe Biden, στο Δημοκρατικό «Συνέδριο» που έγινε από γραφεία και κουζίνες!!!


Παρασκευή, 21 Αυγούστου, 2020

Λόγω του Κορωνοϊού το φετινό συνέδριο των Δημοκρατικών που μόνο Συνέδριο δεν ήταν, αφού μιλούσαν από το «γυαλί» από τις κουζίνες τους και τα γραφεία τους.  Καλά… δεν βάζανε και λίγα χειροκροτήματα και φωνές που βάζουν στο ποδόσφαιρο και στα άλλα αθλήματα, λόγω κορωνοϊού!  Πολλά είδαμε και ακούσαμε φέτος που έχουμε κυριολεκτικά κλειστεί στο «καβούκι» μας.
Μίλησε λοιπόν ο υποψήφιος του Δημοκρατικού κόμματος για την Προεδρεία των ΗΠΑ και είπε πολλά.  Μπορώ να πω ότι σαν καλός δικηγόρος που είναι και τόσα χρόνια στην Ουάσιγκτον τα πήγε πολύ καλά, με το λόγο του.
Εκεί που τον άκουγα αναρωτήθηκα, γιατί στα τόσα χρόνια ο κ. Biden δεν έκανα αυτά τα πράγματα.  Δηλαδή να περάσει νόμους για τους φτωχούς, για τους μικρομεσαίους, για τους μετανάστες και λαθραίους, την οικονομία…;
Την άλλη εβδομάδα θα έχουμε του Ρεπουμπλικάνους και τον Πρόεδρο Trump.  Για να δούμε τι θα πει.
Πολύ θα ήθελα να δω και τα debate των δύο μονομάχων για την προεδρεία, αλλά και των δύο αντιπροέδρων.  Προβλέπω να έχουν ενδιαφέρον.
paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου