Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020

ΚΗΔΕΙΑ Δήμητρας Χρονοπούλου – Πάππας, για πολλά χρόνια κάτοικος του Hingham, MA

 Τρίτη, 11 Αυγούστου, 2020

Γεννήθηκε στην Ζαχάρω, Ολυμπίας, Ηλείας στις 5 Δεκεμβρίου το 1932 και ήταν κόρη των Διονύσιου και Βασιλικής Χρονόπουλου.  Ήταν σύζυγος του Γεώργιου Πάππα, ο οποίος απεβίωσε το 2016.
Μητέρα του Δρ. Χρήστου Πάππα, σύζυγος αυτού Στεφανία από το Weston, MA, και του Dennis Pappas (αρραβωνιαστικιά αυτού Janet Manning of Maynard, MA).
Γιαγιά των Zoe, Andrew, Clio, and Alex.  Αδελφή της πρεσβυτέρας Ελένης Αλεξοπούλου, σύζυγος αυτής πατήρ Σωτήριος Αλεξόπουλος, από την Nashua, NH και αδελφή της Χριστίνας Βασιλόπουλου, σύζυγος αυτής Ηλίας από το Canton, MA.  Επίσης, αδελφή των αειμνήστων Ναπολέων Χρονόπουλου (σύζυγος αυτού Θεοδώρα, εν ζωή, West Roxbury), Μαρίας Παπαδοπούλου, σύζυγος αυτής αείμνηστος Δήμος.
Τελείωσε το Λύκειο στη Ζαχάρω και μετά πήρε το πτυχίο Bachelor of Arts in Education από την Μαράσλειο Παιδαγωγική Ακαδημία στην Αθήνα.
¨Ήταν δασκάλα στην Ολυμπία και ήρθε στις ΗΠΑ τη δεκαετία του 1960 όπου έσμιξε με την οικογένειά της  Έγινε δασκάλα και μετά διευθύντρια του Ελληνικού Σχολείου του Καθεδρικού Ναού Βοστώνης.
Αργότερα άρχισε το Πρόγραμμα των Ελληνικών στον ιερό ναό της Αγίας Αικατερίνης (St. Catherine's) στο Quincy, MA, σήμερα Braintree, MA. 
Διετέλεσε δασκάλα των Ελληνικών για 50 χρόνια!  Παράλληλα ήταν στη Φιλόπτωχο της ενορίας της Αγίας Αικατερίνης και μέλος της εκκλησιαστικής χορωδίας. 
Συγγενείς, Φίλοι, Πατριώτες και γνωστοί μπορούν να παρευρεθούν στο λαϊκό προσκύνημα που θα γίνει μεθαύριο Πέμπτη, 13 Αυγούστου, 2020 11:00 το πρωί με 12:00 το μεσημέρι στον ιερό ναό της Αγίας Αικατερίνης, και στις 12 το μεσημέρι θα γίνει η εξόδιος ακολουθία, St. Catherine Greek Orthodox Church, 119 Common St., Braintree, MA 02184
Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο
Forest Hills Cemetery, Boston.  Αντί για άνθη μπορείτε να κάνετε χρηματική δωρεά στον ιερό ναό/ενορία της Αγίας Αικατερίνης στην ανωτέρω διεύθυνση.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει Δήμητρα Πάππας το γένος Χρονοπούλου.
ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ.

Ο Πρόεδρος του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης κ. Βασίλειος Καυκάς, το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη συμμετέχουν στο πόνο των οικογενειών  Χρονόπουλου και Πάππα.  
Η Δήμητρα ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης.  Ήταν μία Ελληνίδα που όχι έμαθε στα παιδιά την Ελληνική γλώσσα, την ιστορία και τα ήθη και έθιμα της Ελλάδας αλλά πάνω από όλα ήταν μία παιδαγωγός που κατάφερε να διατηρηθεί η Ελληνική ταυτότητα σε εκατοντάδες Ελληνόπουλα.

Σε ευχαριστούμε ΔΗΜΗΤΡΑ.  ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου