Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2020

Ο Ερντογάν ανακάλυψε κοιτάσματα φυσικού αερίου στη Μαύρη Θάλασσα, λέει το «Bloomberg»


Λέτε να βρήκε κάποιο βυθισμένο πετρελαιοφόρο στη Μαύρη Θάλασσα;  Χμμμμ, πολύ κοντά στην "Αρκούδα".
paneliakos.com

Μιλώντας σε εγκαίνια εργοστασίου πάνελ ηλιακής ενέργειας, ο Ερντογάν εξαπέλυσε και πάλι απειλές σε βάρος της Ελλάδας, ωστόσο συμπλήρωσε πως κρατά στο «μανίκι» του μια έκπληξη, την οποία και θα αποκαλύψει την Παρασκευή.
Σύμφωνα λοιπόν με το «Bloomberg», η έκπληξη αυτή είναι πως η Τουρκία ανακάλυψε κοιτάσματα φυσικού αερίου στη Μαύρη Θάλασσα. Το μέγεθος αυτής της ανακάλυψης, αλλά και το κατά πόσο είναι εφικτό το αέριο να εξορυχθεί μένει να αποσαφηνιστεί.
Ο Τούρκος Πρόεδρος δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για όσα σκοπεύει να ανακοινώσει, ωστόσο, όπως σημειώνει το «Bloomberg», η τουρκική λίρα εμφανίστηκε ενισχυμένη έναντι του δολαρίου μετά την είδηση αυτή.
Τον περασμένο μήνα, ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας, Φατίχ Ντονμέζ είπε πως το ερευνητικό σκάφος «Φατίχ» ξεκίνησε έρευνες στην αποκαλούμε ζώνη «Tuna-1» η οποία και βρίσκεται στην δυτική ακτή της Μαύρης Θάλασσας στην Τουρκία.
Βέβαια, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υποστήριξε παράλληλα ότι ο αγώνας της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Λιβύη είναι αγώνας για το μέλλον της χώρας, αλλά και ότι ορισμένοι επιχειρούν να επιβάλουν στην Αγκυρα μία νέα Συνθήκη των Σεβρών.
«Οπως σκίσαμε πριν από έναν αιώνα τη Συνθήκη των Σεβρών, έτσι και σήμερα δεν θα υποκύψουμε στις νέες Σέβρες που θέλουν να μας επιβάλουν στην Ανατολική Μεσόγειο. Δώσαμε ώθηση στις έρευνες για υδρογονάνθρακες. Τα βήματα στην Ανατολική Μεσόγειο αποτελούν ζωτικής σημασίας για να σταματήσουμε την εξάρτησή μας από το εξωτερικό» είπε.
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έστρεψε όμως τα βέλη του και κατά της αντιπολίτευσης στη χώρα λέγοντας: «Ειδικά η αντιπολίτευση που ρωτάει τι δουλειά έχουμε στην Ανατολική Μεσόγειο, θέλω να το ακούσουν καλά... Ο αγώνας της Τουρκίας από την Ανατολική Μεσόγειο μέχρι τη Λιβύη δεν είναι μόνο ένας αγώνας διεκδίκησης δικαιωμάτων αλλά ένας αγώνας για το μέλλον της». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου