Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

Στο "τιμολόγιο". Μπαρτσελόνα : Πωλητήριο σε όλους πλην των Μέσι, Τερ Στέγκεν και Ντε Γιονγκ

 Δευτέρα, 17 Αυγούστου, 2020

Αποφασισμένοι για ριζικές αλλαγές στο ρόστερ είναι οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα, βάζοντας πωλητήριο σε όλους τους παίκτες πλην τριών

Νέα σελίδα στην ιστορία της ετοιμάζεται να γυρίσει η Μπαρτσελόνα, μετά την οδυνηρή ήττα της από την Μπάγερν Μονάχου στα προημιτελικά του Champions League.
Μπαρτσελόνα : Πωλητήριο σε όλους πλην των Μέσι, Τερ Στέγκεν και Ντε Γιονγκ | tovima.grΗ γνωστή ισπανική εφημερίδα Mundo Deportivo αναφέρει ότι η διοίκηση των «Μπλαουγκράνα» ετοιμάζεται να βάλει πωλητήριο σε όλους τους ποδοσφαιριστές της, εκτός των Λιονέλ Μέσι, Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν και Φρένκι Ντε Γιονγκ, που τη γλίτωσαν.
Όπως σημειώνεται, μόνο οι τρεις αυτοί ποδοσφαιριστές, όπως και οι… νέοι Ανσού Φάτι και Ρίκι Πουτζ, μπορούν να νιώθουν ασφαλείς.
Για τους υπόλοιπους η πόρτα είναι ανοιχτή, σε περίπτωση που βρεθεί η ομάδα που θα προσφέρει το κατάλληλο οικονομικό αντίτιμο.
Λουίς Σουάρες, Ουσμάν Ντεμπελέ και Ιβάν Ράκιτιτς αναμένεται να είναι οι πρώτοι για τους οποίους θα αναζητηθεί άλλη ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου