Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020

Κανείς, μα κανείς, δεν άκουσε τίποτα στον Αγ. Δημήτριο, Τζαμέικα;


Δευτέρα, 10 Αυγούστου, 2020 Τα κτίρια των Γραφείων της Αρχιεπισκοπής Αμερικής. Φωτογραφία: «Ε.Κ.»/Ζαφείρης Χαϊτίδης
Αρρώστησα -κυριολεκτικά- διαβάζοντας τις καταγγελίες που περιέχονται στην αγωγή της δικηγόρου Κριστίνας Γεωργίου για τον πελάτη της N.P. που κατηγορεί τον τότε «δάσκαλό» του Λόρενς Σβρκεκ για σεξουαλική κακοποίηση, στις δεκαετίες 1970-1990.
Επίσης, στρέφεται και εναντίον της Κοινότητας του Αγ. Δημητρίου, Τζαμέικα, της Αρχιεπισκοπής και των Προσκόπων για παραμέληση καθήκοντος.
Ο N.P. ήταν τότε 11 χρόνων και ο Σβρκεκ τον κακοποιούσε για 5 χρόνια, σύμφωνα με την αγωγή: Στο σχολείο, στην εκκλησία, τα καλοκαίρια σε κατασκηνώσεις προσκόπων.
Και όπως αποκάλυψε στον «Εθνικό Κήρυκα» -δες φύλλο του Σαββατοκύριακου- ο πρόεδρος της Κοινότητας, Κωνσταντίνος Δούκας, υπάρχουν τουλάχιστον 14 αγωγές.
Μιλάμε δηλαδή, αν όντως ισχύουν οι καταγγελίες, ότι υπήρχε ένα ανθρωπόμορφο τέρας στο σχολείο αυτό που όχι μόνο ανενόχλητα κατέστρεφε ζωές παιδιών, αλλά και επιπλέον εξοργιστικά τον προήγαγαν στο βαθμό του βοηθού διευθυντή του σχολείου, δίνοντάς του περισσότερο κύρος στους μαθητές.
Μα για όνομα του Θεού, κανείς από τους άλλους δασκάλους / δασκάλες, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τους ιερείς, κανείς, μα κανείς, δεν άκουσε τίποτα;
Και τι έκανε τότε και η Αρχιεπισκοπή;
A.H.Δ.
Εθνικός Κήρυξ    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου