Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2020

Γιατί ο Τραμπ τα έβαλε με εταιρεία ελαστικών

Πέμπτη, 20 Αυγούστου, 2020

Κάλεσμα σε μποϊκοτάζ σε εταιρεία ελαστικών έκανε ο αμερικανός πρόεδρος, μετά την αποκάλυψη πως απαγορεύεται να φορούν οι υπάλληλοι ρούχα με πολιτικά μηνύματα.

Γιατί ο Τραμπ τα έβαλε με εταιρεία ελαστικών | tovima.gr
Κάλεσμα σε μποϊκοτάζ σε εταιρεία ελαστικών έκανε ο αμερικανός πρόεδρος, μετά την αποκάλυψη πως απαγορεύεται να φορούν οι υπάλληλοι ρούχα με πολιτικά μηνύματα.
Ειδικότερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κάλεσε σήμερα τους υποστηρικτές του να μποϊκοτάρουν τα ελαστικά Goodyear, αφού ένας υπάλληλος της εταιρείας αποκάλυψε τον εσωτερικό κανονισμό της, σύμφωνα με τον οποίο είναι «απαράδεκτο» να φορούν οι εργαζόμενοι ρούχα που αναγράφουν το σύνθημα της προεκλογικής εκστρατείας του, αλλά και οποιουδήποτε άλλου πολιτικού κόμματος.
«Μην αγοράζετε ελαστικά Goodyear» έγραψε στο Twitter ο Τραμπ, συμπληρώνοντας: «Ανακοίνωσαν ότι απαγορεύουν τα καπελάκια (με το ακρωνύμιο) MAGA», δηλαδή το σύνθημα Make America Great Again που χρησιμοποιούσε στην προεκλογική εκστρατεία του.
Μια φωτογραφία, που φαίνεται ότι τραβήχθηκε κατά τη διάρκεια μιας εσωτερικής ενημέρωσης στην Goodyear έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Δείχνει την παρουσίαση που έγινε στους εργαζομένους για το ποια «μηνύματα» και συνθήματα μπορούν να χρησιμοποιούν στο χώρο εργασίας τους. Στην κατηγορία των «αποδεκτών» είναι τα Black Lives Matter («Οι ζωές των μαύρων μετρούν») και LGBT.
Αντιθέτως, θεωρούνται απαράδεκτα τα συνθήματα Blue Lives Matter (κίνημα υπέρ της αστυνομίας) και All Lives Matter («Όλες οι ζωές μετρούν», το χρησιμοποιούν οι υποστηρικτές του Τραμπ σε αντιδιαστολή προς το κίνημα Black Lives Matter) καθώς επίσης και τα ενδύματα με το σύνθημα MAGA του Τραμπ ή οποιοδήποτε άλλο πολιτικό μήνυμα.
Σύμφωνα με το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι 13 News, η παρουσίαση έγινε στο εργοστάσιο της Goodyear στην Τοπίκα του Κάνσας.
Η Goodyear αντέδρασε επίσης μέσω του Twitter, διαβεβαιώνοντας ότι το επίμαχο οπτικοακουστικό υλικό ούτε δημιουργήθηκε ούτε μοιράστηκε από την εταιρεία και δεν αποτελεί μέρος της εκπαίδευσης του προσωπικού της σε θέματα διαφορετικότητας. Πρόσθεσε ότι έχει ζητήσει από τους υπαλλήλους της να μην αναφέρονται στις πολιτικές τους ιδεολογίες, όποιες και αν είναι αυτές, στους χώρους εργασίας τους.
Μετά την προτροπή του Τραμπ, η μετοχή της Goodyear υποχώρησε κατά 3,54% στη Wall Street.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου