Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again.

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2020

Γιατί ο Τραμπ τα έβαλε με εταιρεία ελαστικών

Πέμπτη, 20 Αυγούστου, 2020

Κάλεσμα σε μποϊκοτάζ σε εταιρεία ελαστικών έκανε ο αμερικανός πρόεδρος, μετά την αποκάλυψη πως απαγορεύεται να φορούν οι υπάλληλοι ρούχα με πολιτικά μηνύματα.

Γιατί ο Τραμπ τα έβαλε με εταιρεία ελαστικών | tovima.gr
Κάλεσμα σε μποϊκοτάζ σε εταιρεία ελαστικών έκανε ο αμερικανός πρόεδρος, μετά την αποκάλυψη πως απαγορεύεται να φορούν οι υπάλληλοι ρούχα με πολιτικά μηνύματα.
Ειδικότερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κάλεσε σήμερα τους υποστηρικτές του να μποϊκοτάρουν τα ελαστικά Goodyear, αφού ένας υπάλληλος της εταιρείας αποκάλυψε τον εσωτερικό κανονισμό της, σύμφωνα με τον οποίο είναι «απαράδεκτο» να φορούν οι εργαζόμενοι ρούχα που αναγράφουν το σύνθημα της προεκλογικής εκστρατείας του, αλλά και οποιουδήποτε άλλου πολιτικού κόμματος.
«Μην αγοράζετε ελαστικά Goodyear» έγραψε στο Twitter ο Τραμπ, συμπληρώνοντας: «Ανακοίνωσαν ότι απαγορεύουν τα καπελάκια (με το ακρωνύμιο) MAGA», δηλαδή το σύνθημα Make America Great Again που χρησιμοποιούσε στην προεκλογική εκστρατεία του.
Μια φωτογραφία, που φαίνεται ότι τραβήχθηκε κατά τη διάρκεια μιας εσωτερικής ενημέρωσης στην Goodyear έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Δείχνει την παρουσίαση που έγινε στους εργαζομένους για το ποια «μηνύματα» και συνθήματα μπορούν να χρησιμοποιούν στο χώρο εργασίας τους. Στην κατηγορία των «αποδεκτών» είναι τα Black Lives Matter («Οι ζωές των μαύρων μετρούν») και LGBT.
Αντιθέτως, θεωρούνται απαράδεκτα τα συνθήματα Blue Lives Matter (κίνημα υπέρ της αστυνομίας) και All Lives Matter («Όλες οι ζωές μετρούν», το χρησιμοποιούν οι υποστηρικτές του Τραμπ σε αντιδιαστολή προς το κίνημα Black Lives Matter) καθώς επίσης και τα ενδύματα με το σύνθημα MAGA του Τραμπ ή οποιοδήποτε άλλο πολιτικό μήνυμα.
Σύμφωνα με το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι 13 News, η παρουσίαση έγινε στο εργοστάσιο της Goodyear στην Τοπίκα του Κάνσας.
Η Goodyear αντέδρασε επίσης μέσω του Twitter, διαβεβαιώνοντας ότι το επίμαχο οπτικοακουστικό υλικό ούτε δημιουργήθηκε ούτε μοιράστηκε από την εταιρεία και δεν αποτελεί μέρος της εκπαίδευσης του προσωπικού της σε θέματα διαφορετικότητας. Πρόσθεσε ότι έχει ζητήσει από τους υπαλλήλους της να μην αναφέρονται στις πολιτικές τους ιδεολογίες, όποιες και αν είναι αυτές, στους χώρους εργασίας τους.
Μετά την προτροπή του Τραμπ, η μετοχή της Goodyear υποχώρησε κατά 3,54% στη Wall Street.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου