Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020

Κοντά στην ανακοίνωση αντιπροέδρου ο Μπάιντεν - Ο ρόλος της Ε. Κουναλάκη


Τρίτη, 4 Αυγούστου, 2020

Ο Τζο Μπάιντεν στο Νιου Κάσλ του Ντελάγουερ.(AP Photo/Andrew Harnik)
Η εκστρατεία του Δημοκρατικού προεδρικού υποψηφίου δεν έχει οριστικοποιήσει την ημερομηνία ανακοίνωσης του/της αντιπροέδρου, αλλά τρεις άνθρωποι που μίλησαν στο «Associated Press» υπό το καθεστώς της ανωνυμίας, τόνισαν ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί πριν από την 10η Αυγούστου, μία εβδομάδα δηλαδή πριν οι Δημοκρατικοί πραγματοποιήσουν το εθνικό τους συνέδριο και δώσουν επισήμως το προεδρικό χρίσμα στον Μπάιντεν.
Καθώς ο Μπάιντεν ετοιμάζεται να κάνει την επιλογή του, μία επιτροπή που δημιουργήθηκε για να προτείνει αντιπρόεδρο, του παρείχε πρόσφατα ενημερωτικό υλικό, ενώ σύντομα αναμένεται ο πρώην αντιπρόεδρος στην κυβέρνηση Ομπάμα να προβεί σε συναντήσεις «πρόσωπο με πρόσωπο».
Οι υποψήφιοι που προηγούνται περιλαμβάνουν την γερουσιαστή από την Καλιφόρνια Καμάλα Χάρις, την βουλευτή της ίδιας πολιτείας Κάρεν Μπας και την Σούζαν Ράις, σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του Ομπάμα. Ωστόσο, η εκστρατεία έχει καταλήξει σε πάνω από δέκα υποψηφίους και τίποτε δεν είναι ακόμα σίγουρο.
Αρκετοί αιρετοί αξιωματούχοι της Καλιφόρνιας και επικεφαλής συνδικάτων έχουν ξεκινήσει μια προσπάθεια με την προαναφερθείσα επιτροπή για να δώσουν έμφαση στην ισχυρή υποστήριξη που λαμβάνει η κ. Χάρις ανάμεσα στους εργατικούς και πολιτικούς ηγέτες της πολιτείας της. Η προσπάθεια ενορχηστρώθηκε από την κ. Κουναλάκη, σημειώνει το «AP».
Οι σύμμαχοι της Χάρις κινητοποιήθηκαν μετά το δημοσίευμα του «Politico» που ήθελε τον συμπρόεδρο της επιτροπής, πρώην γερουσιαστή από το Κονέκτικατ Κρις Ντοντ, να εκφράζει την ανησυχία του για τη σκληρή στάση της Χάρις κατά τις τηλεμαχίες και για το γεγονός πως δεν έχει εμφανιστεί μετανιωμένοι γι’ αυτήν.
«Μία ομάδα από εμάς πραγματικά ένιωσε ότι πρέπει να οργανώσει και να υψώσει τη φωνή της επειδή (η Χάρις) τυγχάνει τρομερής υποστήριξης», δήλωσε η ομογενής πολιτικός της Καλιφόρνιας.
Επιπλέον, πολλές είναι οι φωνές που θεωρούν ότι η επιλογή του Μπάιντεν πέρα από γυναίκα -όπως ο ίδιος έχει υποσχεθεί ότι θα επιλέξει- θα πρέπει να ανήκει και στην κοινότητα των Αφροαμερικανών.
Την Παρασκευή, πάνω από 60 Αφροαμερικανοί κληρικοί ηγέτες συνέταξαν ανοιχτή επιστολή προς τον Μπάιντεν, στην οποία τον καλούν η επιλογή αντιπροέδρου να αφορά Αφροαμερικανή γυναίκα, λέγοντας ότι δεν μπορεί να αγνοηθεί η «στιγμή της φυλετικής αναμέτρησης» που βιώνουν οι ΗΠΑ.
«Κρίνονται πάρα πολλά για την κοινότητά μας και πιστεύουμε ότι το να έχουμε μια Αφροαμερικανή για αντιπρόεδρο αποτελεί το καθαρότερο μονοπάτι προς την νίκη τον Νοέμβριο, την οποία χρειάζεται η χώρα μας για να προχωρήσει», δήλωσε ο αιδεσιμότατος Μάθιου Ουέιτλεϊ, από την εκκλησία «Kingdom Fellowship AME» στο Σίλβερ Σπρινγκ του Μέριλαντ.
Οι σύμμαχοι του Μπάιντεν δήλωσαν ότι η σύζυγός του Τζιλ και η αδερφή του Βάλερι Μπάιντεν Οουενς είναι πιθανό να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη λήψη της απόφασης, όπως έχουν πράξει και καθ’ όλη τη διάρκεια της πολιτικής του καριέρας. 
Αssociated Press - ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου