Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Θρίαμβος της Μπάγερν και τελικός με την Παρι Σεν Ζερμέν

Πέμπτη, 20 Αυγούστου, 2020

Οι πρωταθλητές Γερμανίας ξεπέρασαν το πρώτο κακό 20λεπτο και μετά δεν άφησαν περιθώριο στους «λιονέ», εξασφαλίζοντας μία άνετη πρόκριση στον τελικό

Θρίαμβος της Μπάγερν και τελικός με την Παρι Σεν Ζερμέν | tovima.gr
Τρόμαξε στο πρώτο 20λεπτο, αλλά αφού ξεπέρασε την πίεση της Λιόν και πέτυχε το πρώτο γκολ, όλα έγιναν απλά για τη Μπάγερν Μονάχου… Η πρωταθλήτρια Γερμανίας αντέδρασε με ψυχραιμία, ξεδίπλωσε την ποιότητα  και νίκησε εύκολα 3-0, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον τελικό του Champions League. Εκεί που την Κυριακή θα αντιμετωπίσει μία άλλη «Γαλλίδα», την Παρί Σεν Ζερμέν.
Η Λιόν μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, έχασε ευκαιρία με τον Ντεπάι, είχε δοκάρι με τον Ενγκαμπί, όμως αντί να προηγηθεί, δέχτηκε γκολ. Στο 19’ ο Γκνάμπρι με σόλο από δεξιά, σύγκλινε και με «κεραυνό» από το ημικύκλιο άνοιξε το σκορ. Ο ίδιος σκόραρε και το 2-0 στο 33’ σπρώχνοντας τη μπάλα στα δίχτυα, μετά από την προσωρινή απόκρουση του Λόπες στην προβολή του Λεβαντόφσκι.
Η Λιόν έκανε μία ύστατη προσπάθεια αντεπίθεσης και στο 58’ ο Ενγκαμπί απέτυχε να «νικήσει» τον Νόιερ με πλασέ. Αφού δεν τα κατάφερε, η Μπάγερν ανέκτησε τα ηνία και ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της στο 88’, όταν ο Κίμιχ έκανε τη σέντρα και ο Λεβαντόφσκι σκόραρε με κεφαλιά.
ΛΙΟΝ: Λόπες, Ντεναγέρ, Μαρσέλο, Ντιμπουά (67’ Τετέ), Μάρσαλ (73’ Τσερκί), Κακερέ, Μπρούνο Γκιμαράες (46’ Τιάγκο Μέντες), Κορνέ, Αουάρ, Εκαμπί (67’ Ρεν Αντελαΐντ), Ντεπάι (58’ Ντεμπελέ)
ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Κίμιχ, Αλάμπα, Ντέιβις, Μπόατενγκ (46’ Ζίλε), Γκορέτσκα (82’ Παβάρ), Γκνάμπρι (75’ Κουτίνιο), Τιάγκο (82’ Τολισό), Μίλερ, Πέρισιτς (63’ Κομάν), Λεβαντόφσκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου