Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

Ηλεία: Ακυρώθηκε τελικά η συναυλία του Αργυρού στην Κουρούτα μετά από παρέμβαση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη



Καθένας με "την τρέλα του"



Η συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στον Ιππικό Όμιλο Κουρούτας απόψε (15/8) ακυρώθηκε, τελικά, μετά από παρέμβαση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη! Χθες, θυμίζουμε, στον ίδιο χώρο ήταν να εμφανιστεί η Λένα Ζευγαρά, αλλά ακύρωσε επίσης το event.
Από το πρωί χθες γινόταν ένας χαμός στην Ηλεία, με τους κατοίκους να αγωνιούν για τη συναυλία του γνωστού τραγουδιστή.
Κυκλοφόρησαν πληροφορίες, μάλιστα, που ήθελαν το τηλέφωνο της τοπικής αστυνομίας να… σπάει, με δεκάδες κατοίκους να καλούν και να ρωτούν για τη συγκεκριμένη συναυλία. Η απάντηση της αστυνομίας ήταν ότι θα δώσει το «παρών», προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα, δηλαδή εάν ο κόσμος φοράει μάσκες, αν κρατούν αποστάσεις και αν υπάρχουν υπεράριθμοι.
Η συναυλία, ωστόσο, ήταν sold out και περίμεναν πολύ κόσμο.
Στον χώρο, λοιπόν, βρέθηκαν αστυνομικοί, που ζήτησαν να εφαρμοστούν οι νόμοι και τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με τους διοργανωτές να αποφασίζουν, τελικά, να αναβληθεί η εκδήλωση.
Η επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών έχει ως εξής: «Ο κύριος Παπαγεωργίου σεβόμενος την δημόσια υγεία και τους κανόνες της σημερινής εποχής σε συνεννόηση με τον κύριο Κωνσταντίνο Αργυρό ματαίωσαν τη σημερινή εκδήλωση στον Ιππικό Όμιλο Κουρούτας και εύχονται σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά».
Το protothema.gr, το απόγευμα, απευθύνθηκε στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και μίλησε με τον ίδιο τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος παρακολουθούσε το θέμα και ήταν κατηγορηματικός!
«Καμία συναυλία ή πάρτι ή συνάντηση δεν θα γίνει οπουδήποτε στη χώρα με πάνω από 100 άτομα σε ανοιχτό χώρο ή 50 σε κλειστό χώρο, όλα καθιστά, με μάσκες και σε απόσταση 2 μέτρων η μια καρεκλά από την άλλη. Καμία έκπτωση σε θέματα δημόσιας υγείας. Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του Κράτους θα είναι εκεί», ήταν η δήλωσή του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου