Παρασκευή, 7 Αυγούστου, 2020

Ο Ολυμπιακός τα έδωσε όλα στο Μολινό, αλλά η θεά τύχη επέλεξε την Γουλβς. Οι Ερυθρόλευκοι ήταν ανώτεροι, έχασαν κλασσικές ευκαιρίες και πλήρωσαν ακριβά ένα λάθος στην αρχή της αναμέτρησης – Περίεργη διαιτησία, άδικο το αποτέλεσμα.

Κρίμα και άδικο. Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του «Μολινό» και έκανε την Γουλβς να τον φοβηθεί, αλλά η Θεά τύχη του γύρισε την πλάτη.
Γουλβς – Ολυμπιακός: Μόνο περηφάνια γι’ αυτόν τον Θρύλο (1-0) | tanea.grΟι Πειραιώτες ήταν ανώτεροι από τους Βρετανούς, είχαν την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα και έχασαν τεράστιες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά πλήρωσαν ακριβά ένα λάθος στην αρχή της αναμέτρησης και ηττήθηκαν με 1-0.
Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ανάγκασε την Γουλβς να μείνει σε παθητικό ρόλο και απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι αξίζει να βρίσκεται στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Μόνο περηφάνια γι’ αυτόν τον Ολυμπιακό, που εκτός από την Γουλβς είχε να αντιμετωπίσει και μια περίεργη διαιτησία.
Μια διαιτησία, που στο 28’ του ακύρωσε γκολ, με το οποίο θα έκανε το 1-1 και στο 55’ δεν έδωσε πεντακάθαρο πέναλτι σε σπρώξιμο του Μπολί πάνω στον Ελ Αραμπί.
Το αποτέλεσμα αδικεί κατάφορα τον Ολυμπιακό, που έκανε μια σπουδαία εμφάνιση στο Μολινό και ήταν ανώτερος σε όλα τα επίπεδα από την Γουλβς. Οι Ερυθρόλευκοι άξιζαν να περάσουν στην επόμενη φάση και το απέδειξαν στον αγωνιστικό χώρο.
Η τύχη, η διαιτησία και οι χαμένες ευκαιρίες έκριναν τον αγώνα, τον κόσμο της ομάδας να νιώθει περηφάνια για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο αποψινό ματς, αλλά και γενικά για την σπουδαία πορεία του συλλόγου στις φετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Η πορεία του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε στους «16» του Europa League, με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του να γεμίζουν με περηφάνια τον κόσμο τους με τις σπουδαίες νίκες και τις μεγάλες εμφανίσεις που έκαναν στη φετινή σεζόν.