Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

Πλήρως ανακαινισμένο άνοιξε και το Porto Sani στη Χαλκιδική



.



Κυριακή, 5 Ιουλίου, 2020

Η επένδυση των 30 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση του Porto Sani, είχε δρομολογηθεί χρόνια πριν και μολονότι βρισκόμαστε στην εποχή τους κορονοϊού, η επένδυση ολοκληρώθηκε και το Porto Sani ξεκίνησε να λειτουργεί με το πιστοποιημένο πρωτόκολλο ασφάλειας και υγείας #OnlyatSani Protocol.
Βραβευμένο ως Top Luxury Hotel και Top 10 Hotel for Families από τον έγκυρο ιστότοπο TripAdvisor, αλλά και τα Conde Nast Traveler, World Travel Awards, Family Traveller Awards και πληθώρα ακόμη αναγνωρισμένων ταξιδιωτικών οργανισμών, το ξενοδοχείο Porto Sani έχει ανακαινισθεί πλήρως: χώροι υποδοχής, εστιατόρια, πισίνες, spa και 99 ολοκαίνουργιες, υπερπολυτελείς σουίτες έχουν διαμορφωθεί για οικογένειες που αναζητούν διαμονή υψηλών προδιαγραφών με έμφαση στην άνεση και την εξυπηρέτηση σε ιδανικό συνδυασμό με πληθώρα συναρπαστικών εμπειριών και δραστηριοτήτων για όλες τις ηλικίες.
Η αρχιτεκτονική μελέτη, το interior design καθώς και η επίβλεψη του έργου υλοποιήθηκε από τη εταιρεία Nimand Architects της Δρ. Νίκης Μάνου-Ανδρεάδη.
«Το Porto Sani είναι ένα ξεχωριστό project. Το πρώτο μας ουσιαστικά ξενοδοχείο αποκλειστικά με σουίτες, ολοκληρώθηκε το 1997 σε έναν μαγευτικό χώρο που γειτνιάζει με τη μαρίνα και το εμπορικό κέντρο – το ιδανικό υπόβαθρο για να δημιουργήσει ένας αρχιτέκτονας. Κρατώντας τις γενικές αρχές που διέπουν τον σχεδιασμό όλων των ξενοδοχείων του Sani Resort, τις ήρεμες ευθείες γραμμές, τις γήινες αποχρώσεις, τα φυσικά υλικά και τους φωτεινούς χώρους, φροντίσαμε να δώσουμε στην ανακαίνιση του Porto Sani στοιχεία εμπνευσμένα από την αρχιτεκτονική του τόπου, τις φόρμες και τα μορφολογικά του στοιχεία. Στόχος μας ήταν αυτό το ξενοδοχείο, με τους πολλούς ανοιχτούς χώρους του, να υποκλίνεται τελικά στην ομορφιά της φύσης και με τον τρόπο αυτό να δημιουργεί συναισθήματα ηρεμίας και χαλάρωσης σε κάθε επισκέπτη του,» επισημαίνει η Δρ. Νίκη Μάνου-Ανδρεάδη.


HUFFPOST GR

Επίσης, στην καρδιά του ανανεωμένου Porto Sani βρίσκεται το concept Little Guest, που δίνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στους μικρούς επισκέπτες, παρέχοντας σε γονείς, παιδιά και βρέφη κάθε τι που μπορεί να κάνει τη ζωή τους ευκολότερη. Όσο για την ψυχαγωγία των παιδιών, το Sani Resort συνεχίζει δυναμικά να προσφέρει συναρπαστικές επιλογές, όπως η ακαδημία ποδοσφαίρου Chelsea FCF, τένις Rafa Nadal Tennis Center, μουσική, φροντίδα, παιχνίδι και πολλά ακόμη. Για δε τη γευστική απόλαυση των μικρών επισκεπτών, η Annabel Karmel, κορυφαία σε διεθνές επίπεδο σε θέματα παιδικής διατροφής, έχει επιμεληθεί εξαιρετικά νόστιμα και ισορροπημένα γεύματα ειδικά για παιδιά.
Παράλληλα, έχει ξεκινήσει στο Porto Sani η λειτουργία του νέου εστιατορίου ισπανικής κουζίνας El Puerto, με επικεφαλής τον βραβευμένο με αστέρι Michelin chef David Ibarboure.
HUFFPOST GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου