Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 19 Ιουλίου 2020

Απεβίωσε ο Μιχάλης Παντελεάκης από το Lowell, 82 ετών.

Κυριακή, 19 Ιουλίου, 2020


photoΈνας καλός Έλληνας και φίλος απεβίωσε την Τετάρτη, 15 Ιουλίου στο γηροκομείο Westford House, Westford, MA.
Ο Μιχάλης (Μάκης) Παντελεάκης γεννήθηκε στη Μάνη Λακωνίας και ήταν πολιτικός και έκτισε πολλά κτήρια στην Αθήνα.  Το 1972 μετακόμισε στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Lowell όπου μαζί με τον αδερφό του Νίκο άνοιξαν το εστιατόριο ΠΛΑΚΑ (όπου το σημερινό ΟΛΥΜΠΙΑ ΡΕΣΤΩΡΑΝΤ).  Επίσης άλλες επιχειρήσεις, στην California, Massachusetts, New Hampshire and North and South Carolina.  Τα τελευταία χρόνια μαζί με την αείμνηστη σύζυγό του Λίσα (απεβίωσε το 2017) ΄ήταν ιδιοκτήτες του Gormley's Luncheonette on E. Merrimack Street in Lowell, MA.
Άφησε πίσω του τα παιδιά του Δημήτριο Παντελεάκη, σύζυγος αυτού Arwen, Γεώργιο Παντελεάκη στην Ελλάδα, Νικόλαο Παντελεάκη, σύζυγο αυτού Emily,  Gwendolyn N. Panteleakis of Nashua, και τα εγγόνια του Monique Panteleakis, Karina Santana, Dimitri Panteleakis, Eliana Panteleakis, Isabella Panteleakis, and Alexander Panteleakis και την αδελφή του Βασιλική στην Ελλάδα.
Η σωρός του αείμνηστου Μιχάλη Παντελεάκη θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα σήμερα 1:00μμ-3:00μμ στο νεκροπομπείο BLAKE CHELMSFORD FUNERAL HOME, 24 Worthen St.,CHELMSFORD, ΜΑ.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει φίλε Μιχάλη Παντελεάκη
Αιωνία σου η Μνήμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου