Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 19 Ιουλίου 2020

Δικαίωση εμπιστοσύνης και υπομονής

Σε μία περίοδο που θα μείνει στη μνήμη μας ως το «πρωτάθλημα του κορωνοϊού», ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον 45ο τίτλο της ιστορίας του. Κατάκτηση που χαρακτηρίστηκε δίκαια, ακόμα και από τους αντιπάλους του.
Θεωρώ πως το βασικό για τους «ερυθρολεύκους» είναι πως δεν είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν το CAS, στο οποίο έχει προσφύγει ο ΠΑΟΚ για να του επιστραφούν οι επτά βαθμοί. Γιατί σε μια τέτοια περίπτωση, αν είναι αρνητική για τους Θεσσαλονικείς η απόφαση του διεθνούς δικαστηρίου, ποιος θα δεχόταν πως το πρωτάθλημα παίχτηκε αποκλειστικά στους αγωνιστικούς χώρους;
Πέρα όμως από τη γενική αναγνώριση, η εφετινή επικράτηση του Ολυμπιακού ανέτρεψε άλλη μία υπάρχουσα θεωρία αναφορικά με τα ομαδικά αθλήματα. Πως οι ποιοτικοί παίκτες αναδεικνύουν τους προπονητές κι αυτοί δημιουργούν τις καλές ομάδες.
Ο Πέδρο Μαρτίνς διέψευσε αυτόν τον ισχυρισμό. Οχι πως δεν είχε στη διάθεσή του ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Ομως σίγουρα, δεν ήταν τα «μεγάλα ονόματα» του παρελθόντος. Και φυσικά ούτε οι πιο ακριβοπληρωμένοι που έχουν περάσει από του Ρέντη.
Ομως κατόρθωσε, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη της διοίκησης, κάτι σπάνιο για τα ελληνικά δεδομένα, να δουλέψει με επιμονή και να εμπνεύσει τους παίκτες του. Οι οποίοι από την πλευρά τους κατάλαβαν, πως ο πρώτος λόγος αλλά και ο τελευταίος θα ήταν του Πορτογάλου τεχνικού. Ετσι κάθε σκέψη για… παρέες ή λυκοφιλίες εντός και εκτός αποδυτηρίων ούτε που πέρασε από το μυαλό τους.
Η κοινή προσπάθεια δικαίωσε τους πάντες. Οχι τόσο με την κατάκτηση του τίτλου, αλλά με τη δημιουργία ομάδας, που παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, εντός και εκτός συνόρων, κοιτώντας στα μάτια, ακόμα και τους πανίσχυρους αντιπάλους που αντιμετώπισε στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου