Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Κόλλησε κορονοϊό και η μεταβατική πρόεδρος της Βολιβίας


Δευτέρα, 13 Ιουλίου, 2020

Με ένα video στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter η Τζανίνε Άνιες, η μεταβατική πρόεδρος της Βολιβίας, ανακοίνωσε ότι έχει βρεθεί θετική στον κορονοϊό! Διαβεβαίωσε, πάντως, ότι τα πάει… καλά.
«Πάω καλά, εργάζομαι σε απομόνωση. Μαζί, θα προχωρήσουμε μπροστά», ανέφερε η μεταβατική πρόεδρος της Βολιβίας και πρώην γερουσιαστής. «Θα είμαι σε απομόνωση για 14 ημέρες και θα κάνω άλλο ένα τεστ. Αισθάνομαι καλά», τόνισε η 53χρονη πολιτικός.
Η Άνιες αποκάλυψε ότι έχει προσβληθεί μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση της υπουργού Υγείας, της Μαρίας Έντι Ρόκα, ότι διαγνώστηκε επίσης πως έχει μολυνθεί από τον κορονοϊό.
Στη Βολιβία με τους περισσότερους από 11,5 εκατ. κατοίκους έχουν καταγραφεί πλέον πάνω από 1.500 θάνατοι εξαιτίας της COVID-19 και 42.000 κρούσματα SARS-CoV-2. Αναλογικά με τον πληθυσμό της, η Βολιβία είναι μια από τις χώρες που έχουν υποστεί τα βαρύτερα χτυπήματα από την πανδημία του κορονοϊού στον κόσμο.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου