Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Νέος πρόεδρος για την Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Αμερικής

Εθνικός Κήρυξ

Τρίτη, 21 Ιουλίου, 2020



Ο συγγραφέας Νικόλαος Γκατζογιάννης. Φωτογραφία αρχείου: Εθνικού Κήρυξ.










Ο νέος πρόεδρος είναι ο Γιάννης (John Katsimbaris), ανώτερος μηχανικός σύμβουλος στην αυτοκινητοβιομηχανία του Ντιτρόιτ.
«Ο κ. Γκατζογιάννης συμφώνησε στο τελευταίο μας συνέδριο να υπηρετήσει την πέμπτη θητεία του με την κατανόηση πως θα φύγει στα μισά της διάρκειάς της ώστε να ανοίξει τον δρόμο στα νεότερα μέλη για να ηγηθούν της οργάνωσής μας», ανέφερε ο κ. Κατσιμπάρης, του οποίου οι γονείς κατάγονται από την Κόνιτσα της Ηπείρου. «Καθώς το οικονομικό μας έτος έληξε στις 30 Ιουνίου, μας ενημέρωσε κατά τη συνάντηση του Δ.Σ. της 28ης Ιουνίου πως θα ήταν μια καλή στιγμή για να πραγματοποιηθεί η μετάβαση», πρόσθεσε.
Ο κ. Κατσιμπάρης, πρώην αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, ανέλαβε επισήμως την ηγεσία της Ομοσπονδίας, καθώς έχει ήδη ορκιστεί νέος πρόεδρος. Τη θέση του ως αντιπρόεδρος των Ηπειρωτών θα καλύψει ο κ. Γιώργος Νάνης (George Nanis), εκτελεστικό στέλεχος στην αγορά ακινήτων, από το Γουόρτσεστερ της Μασαχουσέτης, ο οποίος είχε υπηρετήσει στο ίδιο πόστο από το 2015 έως και το 2018.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου