Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020

Γωγώ Τσαμπά: «Δεν γίνεται να πας στο πανηγύρι και να μην χορέψεις»


«Δεν πρέπει να απαγορευτούν τα πανηγύρια» τόνισε η Γωγώ Τσαμπά που τραγουδούσε σε γλέντι στο Γουδή το Σάββατο

Για τα πανηγύρια και την ανησυχία που έχουν προκαλέσει οι εικόνες συνωστισμού σε αυτά, μίλησε στον ΣΚΑΪ η Γωγώ Τσαμπα, η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία μεταξύ άλλων τόνισε ότι «είναι δύσκολο να πας στο πανηγύρι και να μην χορέψεις ή να μην χαιρετήσεις φίλους και γνωστούς».
Η ίδια, ωστόσο, εξήγησε πως οι εργαζόμενοι στα πανηγύρια έχουν πληγεί ιδιαιτέρως και ανέφερε πως εκείνη είχε προγραμματίσει αρκετές δουλειές, ενώ πλέον της έχουν απομείνει μόνο 25. Επισήμανε επίσης πως δεν πρέπει να απαγορευτούν τα πανηγύρια γιατί ο κλάδος τους πλήττεται ιδιαίτερα και δεν έχουν κάποιο «μηνιάτικο» για να ζήσουν όπως οι υπόλοιποι υπάλληλοι.
«Είναι πολύ συνάδελφοι που πεινάνε. Εγώ στο τετράμηνο πήρα 1330 ευρώ, τα 800 και 534 προχτές». Γι’ αυτό, όπως εξηγεί, «αν θέλουν να κλείσουν τα πανηγύρια ας τα κλείσουν αλλά να χορηγηθεί και στους εργαζόμενους του κλάδου ένα μηνιάτικο με ένα πόσο με το οποίο μπορεί να ζήσει μια οικογένεια».
Καταλήγοντας σημείωσε πως γίνεται πανηγύρι και με μέτρα, ενώ ανέφερε πως όπως στην εκκλησία προσκυνάνε, στα πανηγύρια χορεύουνε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου