Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020

Αμερικανικές εκλογές: Ο Μπάιντεν ξεπέρασε για πρώτη φορά σε έσοδα τον Τραμπ


 Παρασκευή, 17 Ιουλίου, 2020


Φωτ. REUTERS
Εύποροι δωρητές έδωσαν προβάδισμα στον Δημοκρατικό Τζο Μπάιντεν απέναντι στον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ ενόψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου, συγκεντρώνοντας ποσό ρεκόρ για την προεκλογική εκστρατεία του.
Από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο ο Μπάιντεν και οι σύμμαχοί του συγκέντρωσαν 282,1 εκατομμύρια δολάρια, ξεπερνώντας για πρώτη φορά τον Τραμπ σε τριμηνιαία έσοδα από δωρεές. Τα 53 εκατομμύρια (το 20% του συνόλου) προέρχονται από ιδιώτες που έδωσαν 100.000 δολάρια ή και περισσότερα ο καθένας.
Μεταξύ αυτών που υπέγραψαν εξαψήφιες επιταγές υπέρ του Μπάιντεν περιλαμβάνονται ο Τζέιμς Μέρντοκ, γιος του μεγιστάνα των μμε Ρούμπερ Μέρντοκ, ο φιλελεύθερος επενδυτής Τζορτζ Σόρος, ο ιδρυτής του Twitter Inc Έβαν Ουίλιαμς και ο σκηνοθέτης Στίβεν Σπίλμπεργκ, σύμφωνα με οικονομικά έγγραφα που δόθηκαν στη δημοσιότητα αργά το βράδυ της Τετάρτης.
Κατά την ίδια περίοδο, ο Τραμπ συγκέντρωσε 266 εκατομμύρια δολάρια. Τα 18 από αυτά προήλθαν από ιδιώτες που έδωσαν πάνω από 100.000 ο καθένας, όπως ο Άιζακ Περλμάτερ της Marvel Entertainment LLC και η διευθύνουσα σύμβουλος της Oracle Corp Σάφρα Κατζ.
Ο Μπάιντεν άρχισε να συγκεντρώνει μεγάλα ποσά από τον Απρίλιο, όταν συγκρότησε κοινές ομάδες εξεύρεσης πόρων με το Δημοκρατικό Κόμμα, οι οποίες επιτρέπεται να λαμβάνουν εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια από ιδιώτες δωρητές. Η προεκλογική εκστρατεία του επιτρέπεται να δέχεται μόνο 5.600 δολάρια από κάθε ιδιώτη.
Με βάση τα έγγραφα αυτά, ο Μπάιντεν δαπανά λιγότερα από τον Τραμπ. Η διευθύντρια του προεκλογικού επιτελείου του, η Τζεν Ο’Μάλεϊ Ντίλον, έγραψε στο Twitter ότι έχει στη διάθεσή του 242 εκατομμύρια σε μετρητά. Ο Τραμπ από την άλλη διέθετε 295 εκατομμύρια στις 30 Ιουνίου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου