Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

Εκατοντάδες μηνύματα ΄γιά το «Λαμπρή έναρξη, παρουσία του Υφυπουργού Εξωτερικών, Κ. Βλάση…»


Εκατοντάδες μηνύματα ΄έχουμε λάβει από χθες το μεσημέρι ώρα Βοστώνης και για την τοποθέτηση του Βασίλη Καυκά στο θέμα των Ομογενών που δημοσίευσε η εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ ΠΥΡΓΟΥ «Λαμπρή έναρξη, παρουσία του Υφυπουργού Εξωτερικών, Κ. Βλάση…»

Διαβάστε παρά κάτω

Δεν υπάρχει κάτι το προσωπικό με τους κ.κ. Βλάση, Χρυσουλάκη και δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γεωργιόπουλο, αλλά βλέπουμε μία από τα ίδια.

1 σχόλιο:

  1. Σε σχέση με το σχόλιο του κ. ΚΑΥΚΑ, επιθυμώ να σας ενημερώσω ότι η εκδήλωση έναρξης του συγκεκριμμένου προγράμματος στην Ολυμπία, αποτελεί μία απο τις πολλές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται αυτήν την περίοδο και στην οποία τόσο ο Υφυπουργός κ. Βλάσης όσο και εγώ είμασταν προσκεκλημένοι απο το Παράρτημα Αγιος Ανδρέας των AHEPANS, για να απευθύνουμε χαιρετισμό. Ουδεμία σχέση είχαμε με το οργανωτικό μέρος αλλά και ούτε με το ποιοί ήταν προσκεκλημένοι. Θεωρώ ότι Το Υπουργείο μας δια της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού, εδώ και μερικούς μήνες έχει δώσει δείγματα γραφής ότι απευθύνεται σε όλους ανεξαιρέτως τους Έλληνες της διασποράς και ότι αγωνιζόμαστε για να προσφέρουμε στην ομογένεια.
    Ευχαριστώ για τη φιλοξενία
    Γιάννης Χρυσουλάκης , Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή