Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

Εκατοντάδες μηνύματα ΄γιά το «Λαμπρή έναρξη, παρουσία του Υφυπουργού Εξωτερικών, Κ. Βλάση…»


Εκατοντάδες μηνύματα ΄έχουμε λάβει από χθες το μεσημέρι ώρα Βοστώνης και για την τοποθέτηση του Βασίλη Καυκά στο θέμα των Ομογενών που δημοσίευσε η εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ ΠΥΡΓΟΥ «Λαμπρή έναρξη, παρουσία του Υφυπουργού Εξωτερικών, Κ. Βλάση…»

Διαβάστε παρά κάτω

Δεν υπάρχει κάτι το προσωπικό με τους κ.κ. Βλάση, Χρυσουλάκη και δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γεωργιόπουλο, αλλά βλέπουμε μία από τα ίδια.

1 σχόλιο:

  1. Σε σχέση με το σχόλιο του κ. ΚΑΥΚΑ, επιθυμώ να σας ενημερώσω ότι η εκδήλωση έναρξης του συγκεκριμμένου προγράμματος στην Ολυμπία, αποτελεί μία απο τις πολλές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται αυτήν την περίοδο και στην οποία τόσο ο Υφυπουργός κ. Βλάσης όσο και εγώ είμασταν προσκεκλημένοι απο το Παράρτημα Αγιος Ανδρέας των AHEPANS, για να απευθύνουμε χαιρετισμό. Ουδεμία σχέση είχαμε με το οργανωτικό μέρος αλλά και ούτε με το ποιοί ήταν προσκεκλημένοι. Θεωρώ ότι Το Υπουργείο μας δια της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού, εδώ και μερικούς μήνες έχει δώσει δείγματα γραφής ότι απευθύνεται σε όλους ανεξαιρέτως τους Έλληνες της διασποράς και ότι αγωνιζόμαστε για να προσφέρουμε στην ομογένεια.
    Ευχαριστώ για τη φιλοξενία
    Γιάννης Χρυσουλάκης , Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή