Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Σύσκεψη στο Μαξίμου σήμερα Δευτέρα για τον κορωνοϊό

Δευτέρα, 13 Ιουλίου, 2020

Στη σύσκεψη θα μετάσχουν μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, και ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας

Την καθιερωμένη σύσκεψη με το επιτελείο του για την εξέταση της κατάστασης με τον κορωνοϊό, δύο μέρες μετά την λήψη των μέτρων στα σύνορα για την περαιτέρω προστασία της δημόσιας υγείας, θα πραγματοποιήσει αύριο το πρωί, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Σύσκεψη στο Μαξίμου τη Δευτέρα για τον κορωνοϊό | tovima.grΣτη σύσκεψη θα μετάσχουν μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, και ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας.
Στη διάρκεια της σύσκεψης θα συζητηθούν όλα τα νεότερα δεδομένα σχετικά με την πορεία της πανδημίας της Ελλάδας αλλά και τα έκτακτα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση για τον Προμαχώνα.
Μεταξύ άλλων θα συζητηθεί η πορεία με τον αριθμό των εισαγόμενων κρουσμάτων στις πύλες εισόδου και στα αεροδρόμια της χώρας.
ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου