Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Η Αρχιεπισκοπή απομακρύνει υπαλλήλους προσωρινά για οικονομικούς λόγους





Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 2020


Τα κτίρια των Γραφείων της Αρχιεπισκοπής Αμερικής. Φωτογραφία: «Ε.Κ.»/Ζαφείρης Χαϊτίδης
Στην απόφαση αυτή κατέληξε η Αρχιεπισκοπή λόγω οικονομικής στενότητας καθότι οι κοινότητες δεν ανταποκρίνονται πλήρως με τις συνεισφορές τους προς την Αρχιεπισκοπή έχοντας πληγεί από την πανδημία του κορωνοϊού, το κλείσιμο των ναών κατά τη Μεγάλη Τεσσαρακοστή και Εβδομάδα, την ακύρωση των ετήσιων ελληνικών φεστιβάλ, τα οποία ως γνωστόν αποτελούν βασική πηγή εσόδων.
Την ανακοίνωση στους υπαλλήλους έκαναν και κάνουν αυτές τις μέρες η Ελένη Αλλεν, ταμίας της Αρχιεπισκοπής και ο πρωτοσυγκελεύων π. Ανδρέας Βυθούλκας.
Δεν ανακοινώθηκαν τα ονόματα των προσωρινώς απομακρυσμένων από τις θέσεις τους, ωστόσο πληροφορίες του «Εθνικού Κήρυκα» αναφέρουν ότι ανάμεσά τους είναι η Νίκη Καλέ από τα Αρχεία, ο Νικόλαος Αντον από τον τομέα Οικουμενικών Σχέσεων, η Κασσάνδρα Καλιμπάρδη και άλλοι.
Ελπίζεται ότι θα επανέλθουν όταν σταθεροποιηθούν και καλυτερεύσουν τα οικονομικά έσοδα της Αρχιεπισκοπής.
Επίσης, έφυγε από την Μητρόπολη Βοστώνης ο Διάκονος Διονύσιος Παπίρης και ενεγράφη στο Κληρικολόγιο της Αμεσης Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου