Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020

Η Αρχιεπισκοπή απομακρύνει υπαλλήλους προσωρινά για οικονομικούς λόγους

Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 2020


Τα κτίρια των Γραφείων της Αρχιεπισκοπής Αμερικής. Φωτογραφία: «Ε.Κ.»/Ζαφείρης Χαϊτίδης
Στην απόφαση αυτή κατέληξε η Αρχιεπισκοπή λόγω οικονομικής στενότητας καθότι οι κοινότητες δεν ανταποκρίνονται πλήρως με τις συνεισφορές τους προς την Αρχιεπισκοπή έχοντας πληγεί από την πανδημία του κορωνοϊού, το κλείσιμο των ναών κατά τη Μεγάλη Τεσσαρακοστή και Εβδομάδα, την ακύρωση των ετήσιων ελληνικών φεστιβάλ, τα οποία ως γνωστόν αποτελούν βασική πηγή εσόδων.
Την ανακοίνωση στους υπαλλήλους έκαναν και κάνουν αυτές τις μέρες η Ελένη Αλλεν, ταμίας της Αρχιεπισκοπής και ο πρωτοσυγκελεύων π. Ανδρέας Βυθούλκας.
Δεν ανακοινώθηκαν τα ονόματα των προσωρινώς απομακρυσμένων από τις θέσεις τους, ωστόσο πληροφορίες του «Εθνικού Κήρυκα» αναφέρουν ότι ανάμεσά τους είναι η Νίκη Καλέ από τα Αρχεία, ο Νικόλαος Αντον από τον τομέα Οικουμενικών Σχέσεων, η Κασσάνδρα Καλιμπάρδη και άλλοι.
Ελπίζεται ότι θα επανέλθουν όταν σταθεροποιηθούν και καλυτερεύσουν τα οικονομικά έσοδα της Αρχιεπισκοπής.
Επίσης, έφυγε από την Μητρόπολη Βοστώνης ο Διάκονος Διονύσιος Παπίρης και ενεγράφη στο Κληρικολόγιο της Αμεσης Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου