Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 19 Ιουλίου 2020

Λουτρά Καϊάφα: Ξεκίνησε η λουτρική περίοδος


Δευτέρα, 20 Ιουλίου, 2020

Σε λειτουργία βρίσκονται από χθες οι εγκαταστάσεις των ιαματικών λουτρών Καίαφα, αφού ολοκληρώθηκαν οι απαιτούμενες ενέργειες και διαδικασίες για την ασφαλή έναρξη των εγκαταστάσεων..

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας απολύμανσης κατά του κορωνοιου, το υδροθεραπευτήριο άνοιξε τις πύλες του για τους λουόμενους, οι οποίοι ήδη έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες για να ξεκινήσουν τις επισκέψεις και τις θεραπείες τους.
Οι ώρες λειτουργίας, κατά τις πρώτες ημέρες, θα είναι από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, ενώ το κόστος  ανέρχεται στα 7 ευρώ και 3,5 για τις  ειδικές κατηγορίες.
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΕ  ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΗΜΑ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ
Την ικανοποίηση του για την έναρξη  λειτουργίας των Ιαματικών Λουτρών, χωρίς καθυστερήσεις, εξέφρασε  ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος επισήμανε ότι μετά από πιέσεις της δημοτικής αρχής προς την ΕΤΑΔ αλλά και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους φορείς , για πρώτη φορά χορηγήθηκε στις εγκαταστάσεις και  το ειδικό σήμα ιαματικών πηγών, από το Υπουργείο Τουρισμού.
Μάλιστα όπως επισήμανε ο κ Αλεξανδρόπουλος στις προθέσεις της Δημοτικής Αρχής είναι  να προχωρήσει τη διαδικασία για την εγγραφή των ιαματικών πηγών του Καιάφα, που είναι οι πρώτες ιαματικές πηγές του κόσμου γνωστές απο το 1.600 Π.Χ, στο Σύνδεσμο Ιαματικών Πηγών.
«Νιώθουμε ικανοποίηση που η ΕΤΑΔ αντέδρασε θετικά στα αιτήματα μας κατανοώντας την ανάγκη για έγκαιρη έναρξη λειτουργίας των λουτρών.
ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ.. 
Περά από την έναρξη λειτουργίας των Ιαματικών Λουτρών άλλο ένα σημαντικό γεγονός για την περιοχή είναι και η έναρξη των εργασιών στην περιοχή της Λίμνης .
Συγκεκριμένα έχουν  ξεκινήσει οι   παρεμβάσεις στην κεντρική γέφυρα, στα γραφεία της διοίκησης και σε χώρο των παλιών λαϊκών, στο νησάκι της Αγίας Αικατερίνης.
Ήδη έχει γίνει η διαμόρφωση του χώρου προκειμένου να υπάρχει προσβάσιμη είσοδος για το κοινό, ενώ οι εργασίες στη γέφυρα αναμένεται να ολοκληρωθούν, εάν δεν υπάρχουν καθυστερήσεις στο τέλος του τρέχοντος έτους.
Σημαντική είναι και  η παρέμβαση που θα γίνει και στον χώρο του βιολογικού καθαρισμού, που εξυπηρετεί το υδροθεραπευτήριο, ενώ το σημαντικότερο όλων είναι ότι θα δημιουργηθεί και σύγχρονο σύστημα πυροπροστασίας, προκειμένου να προστατευτούν το δάσος και οι εγκαταστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου