Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020

Πύργος: Ξηλώνεται η πεζογέφυρα στις σχολές του ΟΑΕΔ


Δευτέρα, 13 Ιουλίου, 2020


 Εντός της ερχόμενης εβδομάδας, θα πραγματοποιηθεί η αποξήλωση της επικίνδυνης πεζογέφυρας στην Ε.Ο Πύργου – Πατρών, στο ύψος των Σχολών του ΟΑΕΔ, γεγονός που επιβεβαιώνει τις πληροφορίες της εφημ. «Πατρίς»,
Οι επίμονες προσπάθειες του Αντιπεριφερειάρχη  Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλου και οι συνεχείς οχλήσεις του προς την Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Υποδομών της έδρας της ΠΔΕ «έπιασαν τόπο».
Οι αρμόδιοι κατανόησαν πλήρως τα επιχειρήματα του κ. Γιαννόπουλου, σχετικά με την αναγκαιότητα απομάκρυνσης της γέφυρας  λόγω των σοβαρών κινδύνων που εγκυμονεί, για τους διερχόμενους, οδηγούς και πεζούς,  εξαιτίας των φθαρμένων υλικών.
Ο εργολάβος θα βρίσκεται στην περιοχή εντός της προσεχούς εβδομάδας, ενώ οι εργασίες αποξήλωσης θα γίνουν κυρίως  κατά τις βραδινές ώρες, οπότε και μειώνεται αισθητά η κίνηση των οχημάτων στο σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου