Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

Σας ευχόμαστε το Νέο Έτος να είναι γεμάτο από Χαρά, Υγεία, Προκοπή και ΕΙΡΗΝΗ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020

Ψηφίζω Ναταλία Λινός για το Κογκρέσο


Τρίτη, 7/7/2020

Έχει πολύ μεγάλη σημασία να έχουμε καλούς και άξιους πολιτικούς οι οποίοι είναι οικογενειάρχες, έχουν γνώσεις, γνωρίζουν τα θέματα και στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι Ελληνικής καταγωγής.
Προχθές είχα την ευκαιρία να μιλήσω με την υποψήφια για Ομοσπονδιακή Βουλευτής Δρ. Ναταλία Λινός που διεκδικεί τη θέση που αφήνει ο Joe Kennedy στην 4η εκλογική περιφέρεια της Μασσαχουσέτης.
Η Δρ. Λινός είναι επιδημιολόγος Executive Director of the FXB Center for Health and Human Rights στο Πανεπιστήμιο Harvard, μα πάνω από όλα είναι Ελληνικής καταγωγής και πρέπει να την βοηθήσουμε όλοι ανεξαρτήτως κόμματος.
Έχει πολύ μεγάλη σημασία να έχουμε Έλληνες και Ελληνίδες και Φιλέλληνες στο Κογκρέσο, (στη Βουλή και την Γερουσία). 
Θυμάστε πόσοι υπερήφανοι είμαστε με τον Paul Tsongas, Niki Tsongas, Michael Doukakis, John Brademas, Paul Sarbanes, Gus Bilirakis και είμαστε υπερήφανοι που οι Ελληνικής καταγωγής καταξιώνονται στη μεγάλη αυτή χώρα, ΗΠΑ.

Από την άλλη μεριά έχει μεγίστη σημασία για τα Ελληνικά Εθνικά θέματα να έχουμε δικούς μας ανθρώπους στα κέντρα των αποφάσεων.


Εάν είσαστε ψηφοφόροι στην 4η εκλογική περιφέρεια της Μασσαχουσέττης και στις παρακάτω πόλεις και εκλογικά τμήματα, την Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου ψηφίστε την Ναταλία Λινός.  Επίσης, εάν έχετε συγγενείς, φίλους και γνωστούς σε στις πόλεις και κωμοπόλεις που αναφέρουμε ζητήστε τους να ψηφίσουν την Ναταλία.

AttleboroBerkleyDightonEastonFall River: Ward 4, Precinct C; Ward 5, Precinct B1 and C; Ward 6, Precinct C1; and Wards 7, 8, and 9, FreetownMansfieldNorth AttleboroughNortonRaynham: Precincts 1A, 2A, 3, and 4, RehobothSeekonkSomersetSwansea, and Taunton.

Βασίλης Καυκάς, Βοστώνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου