Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

Έκλεισε με θρίαμβο τα πλέι οφ ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, 3-0 την ΑΕΚ


Δευτέρα, 20 Ιουλίου, 2020




Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν στη Super League, καθώς στο φινάλε των πλέι οφ επικράτησε την Κυριακή με το ευρύ 3-0 της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, μια εβδομάδα πριν τη μεταξύ τους μονομαχία στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Τα γκολ των Πειραιωτών σημείωσαν οι Βαλμπουενά (10΄), Ραντζέλοβιτς (21΄) και Καμαρά (73΄).
Παρά το φλερτ της ΑΕΚ με την εστία του Ολυμπιακού στo πρώτο δίλεπτο της αναμέτρησης, οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν στροφές στη συνέχεια, κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και στο 10΄ άνοιξαν το σκορ, με τον Φορτούνη να γίνεται αποδέκτης της σέντρας του Καμαρά και με κεφαλιά να «βρίσκει» τον Βαλμπουενά, ο οποίος με πλασέ στην κίνηση μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0.
Ο Ολυμπιακός συνέχισε την πίεση και έντεκα λεπτά αργότερα βρήκε και πάλι δίχτυα και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο.
Η μακρινή μπαλιά ακριβείας του Φορτούνη, έφτασε στον Ραντζέλοβιτς, ο οποίος με καταπληκτική ντρίμπλα… άδειασε τον Μπακάκη, μπήκε στην περιοχή από δεξιά και με άπιαστο σουτ διαμόρφωσε το 2-0.
Η ΑΕΚ προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να απειλήσει με τον Βέρντε στο 45΄, όταν ο ακραίος της Ένωσης πέρασε τον Σισέ, έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή, αλλά είδε τον Σα να δίνει τέλος στα όνειρα του.
Η ΑΕΚ έδειξε να πατά πιο γερά στην επανάληψη, απέναντι σε ένα νωθρό Ολυμπιακό και στο 53΄ απείλησε με τον Μάνταλο να κάνει το πλασέ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα να περνά δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
Με πρωταγωνιστή τον Έλληνα μέσο, η Ένωση έφτασε μία ανάσα από το γκολ έξι λεπτά αργότερα, αλλά ο Σα απομάκρυνε το δυνατό σουτ του.
Στο 73΄, πάντως, ο Ολύμπιακός εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα λάθη στην άμυνά της ΑΕΚ, ο Φορτούνης βρήκε τον Βαλμπουενά, η άμυνα της ΑΕΚ έδιωξε πάνω στη γραμμή, αλλά ο Καμαρά πήρε το… ριμπάουντ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 και μετατρέποντας τυπική διαδικασία το υπόλοιπο της αναμέτρησης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Γκασπάρ, Σισέ, Μπα (74΄ Παπαδόπουλος), Τσιμίκας, Γκιγέρμε, Καμαρά, Βαλμπουενά (74΄ Τοροσίδης), Ραντζέλοβιτς (62΄ Μασούρας), Φορτούνης (89΄ Χριστοδουλόπουλος), Ελ Αραμπί (62΄ Μπουχαλάκης).
ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Μπακάκης, Σβάρνας, Οικονόμου, Παουλίνιο, Σιμάνσκι, Σιμόες, Αλμπάνης (46΄ Κρίστισιτς), Βέρντε (61΄ Λιβάγια), Μάνταλος (86΄ Σαμπανάτζοβιτς), Αραούχο (61΄ Ολιβέιρα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου