Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020

O Δρ. Παναγιώτης Καραβίτης πήγε στην τελευταία του κατοικία

Παρασκευή, 19 Ιουνίου, 2020


Έγινε χθες στον ιερό ναό Κοίμηση Της Θεοτόκου στην πόλη Brockton, MA η κηδεία του καθηγητή της Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο του Bridgewater Δόκτωρ Παναγιώτη Καραβίτη ο οποίος ήταν και ψάλτης στον ομώνυμο ναό και όχι μόνο αφού είχε καλή φωνή και ήταν από τους πρώτους στην Αμερική στη Βυζαντινή μουσική.  Επίσης ήταν Άρχων του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως και μέλος του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού.
Η εξόδιος ακολουθία έγινε προεξάρχοντως του Μητροπολίτη Βοστώνης κ. Μεθοδίου βοηθούμενος από πέντε ιερείς.  Στο τέλος της εξόδιου ακολουθίας και πριν τον τελευταίο ασπασμό μίλησαν για τον μεταστάντα ο Μητροπολίτης Μεθόδιος, ο ιερατικός προϊστάμενος π. Μιχαήλ, ο π. Κεραμάριος ο οποίος ήταν ιερέας στον ναό για 27 συναπτά έτη.  Ακόμα μίλησε ο Μητροπολίτης Ηλίας της Αλβανικής Εκκλησίας.
Παρ’ ότι η κηδεία έγινε στην εποχή του κορωνοϊού συμμετείχαν αρκετοί για να τιμήσουν τον Δρ. Καραβίτη.  Μεταξύ αυτών ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων κ. Βασίλειος Καυκάς, ο πρώην Πρόεδρος της Πανηλειακής Ομοσπονδίας και πρώην Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Γεώργιος Παναγουλόπουλος, ο πρώην Πρόεδρος της Παμακεδονικής Δρ. Σεραφείμ Παπαγιάννης και άλλοι.
Σημειωτέων ότι εκτός από τον κλήρο και τον ψάλτη όλοι οι άλλοι φορούσαν μάσκες και καθόντουσαν σε απόσταση 6 πόδια ο ένας από τον άλλο.
Αιωνία σου η Μνήμη Δρ. Παναγιώτη Καραβίτη
paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου