Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Ο Donald Trump ανακοίνωσε τη μείωση στρατιωτών από τη Γερμανία

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε σήμερα ότι οι ΗΠΑ θα μειώσουν σε 25.000 τον αριθμό των στρατιωτών που σταθμεύουν στη Γερμανία.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Τραμπ παραπονέθηκε ότι η Γερμανία δεν δαπανά αρκετά για την Αμυνα, όπως απαιτείται από τη συμμαχία του ΝΑΤΟ.
Οπως είπε, έως ότου η Γερμανία δαπανήσει περισσότερα, οι ΗΠΑ θα απομακρύνουν τους στρατιώτες τους.
trump-10Δημοσιεύματα πριν από περίπου δέκα ημέρες του περιοδικού Der Spiegel και της εφημερίδας Wall Street Journal, ανέφεραν ότι ο Λευκός Οίκος σχεδιάζει να αποσύρει περίπου 9.500 από τους 34.500 στρατιώτες των ΗΠΑ που σταθμεύουν σε αμερικανικές βάσεις επί γερμανικού εδάφους, πιθανότατα ως απάντηση για την άρνηση της Καγκελαρίου Αγκελα Μέρκελ να συμμετάσχει με φυσική παρουσία στη Σύνοδο της G7 που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί αυτόν τον μήνα στις ΗΠΑ.

Ο Τραμπ αναγγέλλει ότι θα υπογράψει εκτελεστικό διάταγμα για τη μεταρρύθμιση της Αστυνομίας
Επίσης, Τραμπ δήλωσε χθες ότι θα υπογράψει ένα εκτελεστικό διάταγμα για τη μεταρρύθμιση της αστυνομίας και θα παραχωρήσει αύριο, Τρίτη, συνέντευξη Τύπου, έπειτα από αρκετές εβδομάδες διαδηλώσεων σε όλη τη χώρα τις οποίες προκάλεσε η δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ από λευκό αστυνομικό στη Μινεάπολη.
Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, ο Τραμπ είπε επίσης ότι ο πυροβολισμός από αστυνομικό ενός Αφροαμερικανού στην Ατλάντα ήταν μια τραγική κατάσταση και πολύ δυσάρεστη.
Ενας αστυνομικός αποπέμφθηκε και ο αρχηγός της αστυνομίας παραιτήθηκε μετά τη δολοφονία του Ρεϊσάρντ Μπρουκς από έναν λευκό αστυνομικό στην Ατλάντα την Παρασκευή.
Δεν δημοσιεύτηκαν λεπτομέρειες σχετικά με το εκτελεστικό διάταγμα του Τραμπ για την αστυνομική μεταρρύθμιση.
Οι Δημοκρατικοί και οι Ρεπουμπλικάνοι στο Κογκρέσο επεξεργάζονται ξεχωριστές προτάσεις για το θέμα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου