Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

Ποια είναι η γυναίκα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι – Συμμετοχή σε τηλεπαιχνίδι


Τρίτη, 2 Ιουνίου, 2020

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της φρικτής επίθεσης.


Ποια είναι η γυναίκα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι – Συμμετοχή σε
EUROKINISSI

Μία καλοσυνάτη κοπέλα που δεν είχε εχθρούς αλλά πολλούς φίλους είναι η 33χρονη Ιωάννα, η οποία δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην είσοδο του κτιρίου όπου εργάζεται στην Καλλιθέα.
Αυτό αναφέρουν άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον της, ενώ οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για μία από τις πιο περίεργες υποθέσεις που έχουν χειριστεί το τελευταίο διάστημα. Η 33χρονη νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες έχει απωλέσει την όρασή της από το ένα της μάτι, ενώ φέρει εγκαύματα στο πρόσωπο και στο σώμα. Ακόμα δεν έχει δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς, καθώς η κατάσταση της υγείας της δεν της το επιτρέπει.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη εργαζόταν πότε ως λογίστρια και πότε ως ασφαλίστρια. Μεταξύ άλλων, έχει εργαστεί στο λογιστικό γραφείο που εξυπηρετεί γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Είχε συγκεκριμένο ωράριο και έκανε κάθε πρωί το ίδιο δρομολόγιο από το σπίτι της στα γραφεία της εταιρίας όπου εργάζεται. Αυτό φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκε η δράστις που φαίνεται ότι γνώριζε το δρομολόγιο της 33χρονης Ιωάννας.
Το θύμα της επίθεσης είχε συμμετάσχει τον Ιανουάριο του 2019 στο τηλεπαιχνίδι του Χρήστου Φερεντίνου «Deal», μαζί με άλλες παίχτριες από την Αιτωλοακαρνανία. Τα τελευταία χρόνια ζει στο Μοσχάτο και εργάζεται στην Καλλιθέα. Το αγαπημένο της μότο είναι το «εθίζομαι σε ότι μου προκαλεί χαμόγελο». Η Ιωάννα λατρεύει τα ταξίδια, το Μάιο του 2018 είχε επισκεφτεί το Ντουμπάι, ενώ διατηρεί λογαριασμό στο Facebook, όπου οι φωτογραφίες της από τα ταξίδια της συγκεντρώνουν εκατοντάδες like.

FACEBOOK

Οι έρευνες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της φρικτής επίθεσης με βιτριόλι με θύμα 33χρονη στην περιοχή της Καλλιθέας.
Από την έρευνα προκύπτει ότι η δράστις έστησε ενέδρα στις σκάλες κτιρίου που οδηγούν στο υπόγειο. Αναλυτικότερα, η 33χρονη έφτασε το πρωί της Τετάρτης στη δουλειά της στην οδό Θησέως, μπήκε στο κτίριο και κατευθύνθηκε προς το ασανσέρ με προορισμό τα γραφεία της εταιρίας της. Σύμφωνα με πληροφορίες της HuffPost Greece, μόλις πλησίασε το ασανσέρ, ξαφνικά εμφανίστηκε από τις σκάλες που οδηγούν στο υπόγειο η δράστιδα και της έριξε βιτριόλι στο πρόσωπο. Στη συνέχεια, εξαφανίστηκε. Στο σημείο της επίθεσης δεν υπάρχουν κάμερες, καθώς η ενέδρα στήθηκε εντός του κτιρίου στο ισόγειο. Κάμερες υπάρχουν, ωστόσο, εξωτερικά. Η δράστιδα φορούσε μάσκα στο πρόσωπο και έφυγε τρέχοντας. Οι μάρτυρες δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν σε επαρκές βαθμό τα χαρακτηριστικά της. Περιέγραψαν στους αστυνομικούς ότι είδαν ξαφνικά την 33χρονη συνάδελφό τους να ουρλιάζει από τον πόνο και να κλαίει. Στη συνέχεια, τη μετέφεραν στην κοντινότερη ιδιωτική κλινική.
Τα στοιχεία της έρευνας δείχνουν ότι η δράστιδα είχε στήσει καρτέρι και είχε οργανώσει καλά την επίθεση, την οποία διέπραξε εν ψυχρώ. Σήμερα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας θα πάρουν καταθέσεις από το οικογενειακό περιβάλλον του θύματος για να διαλευκάνουν την υπόθεση.
Η 33χρονη έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά. Δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή της. Ωστόσο, φέρει εγκαύματα στο πρόσωπο, κινδυνεύει να χάσει την όρασή της από το ένα μάτι, ενώ φέρει σοβαρά εγκαύματα και σε άλλα σημεία του σώματός της.
HuffPost Gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου