Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020

Κινέζος αξιωματούχος: Η κατάσταση με τον κορωνοϊό στο Πεκίνο είναι εξαιρετικά σοβαρή


Τετάρτη, 17 Ιουνίου, 2020

Φωτ. REUTERS

Η κατάσταση με τον κορωνοϊό στην πρωτεύουσα της Κίνας είναι «εξαιρετικά σοβαρή», προειδοποίησε αξιωματούχος της πόλης την Τρίτη, καθώς αναφέρθηκαν 27 νέες μολύνσεις από το Πεκίνο.
Η αναζωπύρωση του COVID-19 - που πιστεύεται ότι ξεκίνησε στην αγορά τροφίμων Xinfadi στην πρωτεύουσα - προκάλεσε ανησυχία καθώς η Κίνα είχε θέσει σε μεγάλο βαθμό υπό έλεγχο την επιδημία μέσω μαζικών τεστ και αυστηρών μέτρων περιορισμού που επιβλήθηκαν νωρίτερα φέτος.
Με τα νέα κρούσματα ο αριθμός των επιβεβαιωμένων λοιμώξεων στο Πεκίνο τις τελευταίες πέντε ημέρες ανέρχεται σε 106, καθώς οι αρχές έκλεισαν σχεδόν 30 κοινότητες στην πόλη και υπέβαλαν σε εξετάσεις δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους.
«Η επιδημία στην πρωτεύουσα είναι εξαιρετικά σοβαρή», προειδοποίησε ο εκπρόσωπος της πόλης του Πεκίνου Ξου Χετζιάν σε συνέντευξη Τύπου.
Αξιωματούχοι στην πρωτεύουσα δήλωσαν ότι θα εξετάσουν όλους τους ιδιοκτήτες στάβλων και τους διευθυντές σε όλες τις αγορές τροφίμων και τα εστιατόρια της πόλης.
Σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Κίνας, Xinhua, τα τεστ στο Πεκίνο ανέρχονται ημερησίως ακόμη και σε 90.000.
Την Τρίτη, η επιτροπή μεταφορών της πρωτεύουσας απαγόρευσε στις υπηρεσίες ταξί να οδηγούν έξω από την πόλη, ανέφερε το πρακτορείο Xinhua, σε μια προσπάθεια περιορισμού του νέου ξεσπάσματος.
Όλοι οι εσωτερικοί χώροι αθλητισμού και ψυχαγωγίας στο Πεκίνο δόθηκε εντολή να κλείσουν τη Δευτέρα και ορισμένες άλλες πόλεις σε ολόκληρη την Κίνα προειδοποίησαν ότι θα βάλουν σε καραντίνα όσους φτάνουν από την πρωτεύουσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου