Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020

Ασθενής με κορωνοϊό, πρώην αξιωματούχος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας, Βοστώνης

Πέμπτη, 11 Ιουνίου, 2020

Φόβος και τρόμος για όλους μας είναι ο κορωνοϊός. 

Στην περιοχή της Βοστώνης αρκετοί είναι οι ομογενείς που έχουν προσβληθεί από την θανατηφόρο ασθένεια. 

Ένας από αυτούς που προσβλήθηκαν από την ασθένεια είναι πρώην αξιωματούχος της Ομοσπονδίας και στον οποίο ευχόμαστε καλή ανάρρωση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας δεκάδες είναι οι ομογενείς που νόσησαν και το ξεπέρασαν ενώ δύο εστιάτορες, ένας από το Dracut, ΜΑ και ο άλλος από το Hooksett, ΝΗ απεβίωσαν.  Ακόμα ένας τρίτος στο Lowell απεβίωσε και άλλος με καταγωγή από το Lowell 60 χρονών που έμενε σε δυτικό προάστιο απεβίωσε προχθές.   Αρκετοί άλλοι πέρασαν την ασθένεια και τώρα είναι καλά στην υγεία τους.

Μία ομογενής η οποία ήρθε με τον σύζυγό της από την Ελλάδα τον περασμένο Φεβρουάριο σε επίσκεψη στον παθολόγο της και κατά την διάρκεια του check up που έκανε πριν μερικές ημέρες πήρε το τεστ για τον κορωνοϊό βρέθηκε ότι πέρασε την ασθένεια.  
Πήγαν πίσω στο ιστορικό και από ότι λένε οι ειδικοί μόλις λίγες ημέρες αφ’ ότου ήρθε από την Ελλάδα παρουσίασε συμπτώματα που αντιμετωπίστηκαν σαν βαρύ κρυολόγημα!
Μετά το θετικό δείγμα ο ιατρός της ενημέρωσε τις αρχές για το συμβάν οι ειδικοί ψάχνουν να βρουν γιατί εφ’ όσον είναι 70 ετών πέρασε την αρρώστια.  Της ζήτησαν να μάθουν τι εμβόλια είχε κάνει από την ώρα που γεννήθηκε.  

«Περιστρέφονται» στο εμβόλιο που έχουμε κάνει όλοι όσοι γεννηθήκαμε στην Ελλάδα όταν είμαστε μικροί.  Θεωρούν ότι αυτό το εμβόλιο (βατσίνα) έχει τα αντισώματα που καταπολεμεί τον κορωνοϊό!  Πιθανόν να στηριχτούν σε αυτό για το εμβόλιο εναντίον του κορωνοϊού.

Η ιστοσελίδα μας εύχεται σε όλους, καλή ανάρρωση.  Πάντα Υγεία.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου