Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Αναβαθμίζεται το κατηγορητήριο για τον φόνο του Τζορτζ Φλόιντ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2020

Σε ανθρωποκτονία δεύτερου βαθμού για την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ θα αυξήσει την κατηγορία εναντίον του απολυθέντα αστυνομικού Ντέρεκ Σόβιν  Ο Γενικός Εισαγγελέας της Μινεσότα, Κιθ Έλισον και θα απαγγείλει κατηγορίες εναντίον των τριών άλλων απολυθέντων αστυνομικών που εμπλέκονται στην υπόθεση, ανέφερε σήμερα η εφημερίδα Star Tribune.
Η Δημοκρατική βουλευτής της Μινεσότα Έιμι Κλόμπουσαρ επιβεβαίωσε το δημοσίευμα.


Ο 44χρονος Σόβιν, που γονάτισε στον λαιμό του Φλόιντ, απολύθηκε και έπειτα συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες την περασμένη εβδομάδα για φόνο τρίτου βαθμού και ανθρωποκτονία εξ αμελείας.
Η νέα κατηγορία, - φόνου δεύτερου βαθμού – επιφέρει ποινή κάθειρξης έως και 40 χρόνια, 15 χρόνια περισσότερο από την ανώτατη ποινή του φόνου τρίτου βαθμού.
Οι άλλοι αστυνομικοί που εμπλέκονται στην υόθεση– ο Τόμας Λέιν, ο Αλεξάντερ Κουένγκ και ο Του Θάο, θα κατηγορηθούν για συναυτουργία και συνέργεια σε δολοφονία δεύτερου βαθμού τόνισε η εφημερίδα της Μινεσότα, επικαλούμενη πηγές.
Οι διαδηλωτές απαιτούσαν να κατηγορηθούν και άλλοι αστυνομικοί για τον φόνο του 46χρονου Αφροαμερικανού Φλόιντ.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου