Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Ομογενής στην Βοστώνη εμφανιζόταν ως εφοπλιστής και εξαπατούσε επενδυτές


Δευτέρα, 22 Ιουνίου, 2020


ΒΟΣΤΩΝΗ. Ο Βασίλειος Τρικαντζόπουλος κατηγορείται ότι εμφανιζόταν ως γόνος πλούσιας Ελληνικής εφοπλιστικής οικογένειας και εξαπάτησε επενδυτές με πάνω από $300,000 χιλιάδες δολάρια. Τη σχετική είδηση αποκάλυψε ο τηλεοπτικός σταθμός WCVB-5 της Βοστώνης τονίζοντας ότι η  Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (The Securities and Exchange Commission) ανακοίνωσε κατηγορίες εναντίον του Βασιλείου Τριγκαντζόπουλου και της επιχείρησης του Navis Ventures LLC.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο της Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (The Securities and Exchange Commission) από το 2015 ο Τριγκαντζόπουλος φερόταν να εμφανίζεται ως γόνος μιας μεγάλης Ελληνικής εφοπλιστικής οικογένειας και ισχυριζόταν ότι ήταν πολύ επιτυχημένος διαχειριστής χρημάτων που επέβλεπε περιουσιακά στοιχεία $100 εκατομμυρίων δολαρίων της οικογένειας.
Ο  Τριγκαντζόπουλος, σύμφωνα πάντοτε με τον τηλεοπτικό σταθμό WCVB-5 της Βοστώνης κατηγορείται ότι αναζητούσε επενδυτές για διάφορες διεθνείς επενδυτικές επιχειρήσεις ακινήτων, υποσχόμενος μεγάλα κέρδη και προσφέροντας «ασφαλείς» υποσχέσεις πως εάν δεν προσχωρούσαν οι επιχειρήσεις τα χρήματα των επενδυτών θα επιστρεφόταν στο ακέραιο.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο Τριγκαντζόπουλος χρησιμοποιούσε τα χρήματα των επενδυτών σε χώρους χωρίς προφανείς επιτυχίες, οι δικές του επιχειρήσεις δεν είχαν ουσιαστικά περιουσιακά στοιχεία ή λειτουργίες και δεν μπόρεσε να επιστρέψει τα χρήματα στους επενδυτές όπως είχε υποσχεθεί. 
Επίσης σύμφωνα με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ο Τριγκαντζόπουλος χρησιμοποίησε δεκάδες χιλιάδες δολαρίων για προσωπική του χρήση για να πληρώσει το ενοίκιο και άλλα έξοδα.
EΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου