Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 21 Ιουνίου 2020

Ομογενής στην Βοστώνη εμφανιζόταν ως εφοπλιστής και εξαπατούσε επενδυτές


Δευτέρα, 22 Ιουνίου, 2020


ΒΟΣΤΩΝΗ. Ο Βασίλειος Τρικαντζόπουλος κατηγορείται ότι εμφανιζόταν ως γόνος πλούσιας Ελληνικής εφοπλιστικής οικογένειας και εξαπάτησε επενδυτές με πάνω από $300,000 χιλιάδες δολάρια. Τη σχετική είδηση αποκάλυψε ο τηλεοπτικός σταθμός WCVB-5 της Βοστώνης τονίζοντας ότι η  Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (The Securities and Exchange Commission) ανακοίνωσε κατηγορίες εναντίον του Βασιλείου Τριγκαντζόπουλου και της επιχείρησης του Navis Ventures LLC.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο της Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (The Securities and Exchange Commission) από το 2015 ο Τριγκαντζόπουλος φερόταν να εμφανίζεται ως γόνος μιας μεγάλης Ελληνικής εφοπλιστικής οικογένειας και ισχυριζόταν ότι ήταν πολύ επιτυχημένος διαχειριστής χρημάτων που επέβλεπε περιουσιακά στοιχεία $100 εκατομμυρίων δολαρίων της οικογένειας.
Ο  Τριγκαντζόπουλος, σύμφωνα πάντοτε με τον τηλεοπτικό σταθμό WCVB-5 της Βοστώνης κατηγορείται ότι αναζητούσε επενδυτές για διάφορες διεθνείς επενδυτικές επιχειρήσεις ακινήτων, υποσχόμενος μεγάλα κέρδη και προσφέροντας «ασφαλείς» υποσχέσεις πως εάν δεν προσχωρούσαν οι επιχειρήσεις τα χρήματα των επενδυτών θα επιστρεφόταν στο ακέραιο.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο Τριγκαντζόπουλος χρησιμοποιούσε τα χρήματα των επενδυτών σε χώρους χωρίς προφανείς επιτυχίες, οι δικές του επιχειρήσεις δεν είχαν ουσιαστικά περιουσιακά στοιχεία ή λειτουργίες και δεν μπόρεσε να επιστρέψει τα χρήματα στους επενδυτές όπως είχε υποσχεθεί. 
Επίσης σύμφωνα με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ο Τριγκαντζόπουλος χρησιμοποίησε δεκάδες χιλιάδες δολαρίων για προσωπική του χρήση για να πληρώσει το ενοίκιο και άλλα έξοδα.
EΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου