Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020

Επίθεση με βιτριόλι: Ποια είναι η βασική ύποπτη που προσήχθη στην ΓΑΔΑ

Πέμπτη, 11 Ιουνίου, 2020

Σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει προσαχθεί ακόμα μία γυναίκα


EUROKINISSI

Στου Ζωγράφου εντοπίστηκε η 35χρονη γυναίκα, η οποία προσήχθη από την ΕΛ.ΑΣ. για την επίθεση με βιτριόλι με θύμα την Ιωάννα Π.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για γυναίκα με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία, η οποία ζει για χρόνια στην Αθήνα. Η ιδιωτική υπάλληλος που προσήχθη κατάγεται από τον ίδιο νομό από όπου κατάγεται και η 33χρονη Ιωάννα Π. Γνώριζε εδώ και χρόνια το θύμα, ενώ δεν ήταν ανάμεσα στους βασικούς  υπόπτους στο πρώτο στάδιο της έρευνας.
HuffPost Gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου