Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020

800 εκατομμύρια έλλειμα από τον κορονοϊό το Mass General. Τεράστιο οικονομικό πρόβλημα στα νοσοκομεία και άλλα ιδρύματα.

Παρασκευή, 19 Ιουνίου, 2020MGH (Mass General Hospital)

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κορωνοϊός «γονάτισε» κυριολεκτικά τα νοσοκομεία που ανέλαβαν να  νοσηλεύσουν ασθενείς με κορωνοϊό.
Τα έξοδα είναι τεράστια αφού για κάθε έναν από τους ασθενείς η παραμονή για μόνο μία ημέρα στην μονάδα υπέρ-εντατική θεραπείας (ICU) έφτασε στα $9,700.00 δολάρια ενώ μία ημέρα με αναπνευστήρα το ποσό έφτασε στις $80,000.00!
Ένας ασθενής που έζησε από τον κορωνοϊό είναι στο Medicare έλαβε λογαριασμό πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια.  Και το  ερώτημα είναι ποιος θα πληρώσει αυτό το λογαριασμό.
Το Γενικό Νοσοκομείο της Βοστώνης όπως φαίνεται  βρίσκεται σε δίλημμα για το εάν θα μπορέσει να κρατήσει όλο το προσωπικό δυναμικό που έχει ενώ υπάρχουν αμφιβολίες εάν θα πάρουν νέους στο εγγύς μέλλον.  Πληροφορίες μας λένε ότι ακόμα μελετούν και την πρόωρη συνταξιοδότηση.

Harvard University

Υπολογίζεται ότι μέχρι να τελειώσει το θέμα με τον κορωνοϊό το Γενικό Νοσοκομείο της Βοστώνης θα πλησιάσει έλλειμα από τον ετήσιο προϋπολογισμό που θα είναι γύρω στα 2 δις δολάρια.
Βέβαια μιλάμε για μία επιχείρηση που είναι κάτω από το Πανεπιστήμιο Harvard το οποίο έχει μεγάλο αποθεματικό κεφάλαιο και που επέστρεψε τα 9 εκατομμύρια από την κυβέρνηση Donald Trump που ήταν βοήθεια για τον κορωνοϊό.
Στο πρόσφατο παρελθόν που η οικονομία είχε πάρει την κατηφόρα το Harvard είχε μείωση (χασούρα) στα investments του 11 δις δολάρια.  (Αντιστοιχεί στον ετήσιο απολογισμό μερικών κρατών!).
Υπολογίζουν ότι το Harvard έχει απόθεμα κοντά στα 50 δις.
paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου