Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Κηδεία Ευστάθιου, Στάθη, Σταθόπουλου 64 ετών από το Dracut, MA

 Τρίτη, 2 Ιουνίου, 2020

Αύριο, Τετάρτη, 3 Ιουνίου θα γίνει η κηδεία του Στάθη Σταθόπουλου από το Dracut, MA που είχε γεννηθεί στον Πύργο, Τριφυλίας, Μεσσηνίας. 
Σύζυγος αγαπητός της Θεοδώρας Σταθοπούλου το γένος Νικολόπουλος και πατέρας της Ευγενίας – Μαρίας Σταθοπούλου.

Ο Στάθης είχε πτυχίο Bachelor στο Business Administration από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Masters στο Marketing από το Southern New Hampshire University.
Εργάστηκε πρώτα ως λογιστής στην εταιρεία ΠΕΤΖΑΤΑΚΗΣ στην Αθήνα και για πολλά χρόνια μέχρι το θάνατό του ήταν ο ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Billerica, MA.
¨Ηταν ένας πολύ καλός Άνθρωπος, Έλληνας, ευγενέστατος, εύθυμος με το χαμόγελο στα χείλι.

Εκτός από την σύζυγό του και την κόρη τους αφήνει πίσω την πεθερά του, πρεσβυτέρα Έφη Νικολοπούλου, την αδελφή του Σταυρούλα Αγγελάκη, σύζυγος αυτής Διονύσιος, την κουνιάδα του Άννα Σταμάτη, σύζυγος αυτής Αντώνιος πολλά ανίψια και άλλους συγγενείς.

Λόγο της πανδημίας COVID-19 η κηδεία και ταφή θα γίνουν κλειστό κύκλο.

Αιωνία σου η Μνήμη Φίλε Στάθη

Η ιστοσελίδα μας της οποίας ήταν αναγνώστης και όλοι στην paneliakos.com ευχόμαστε καλή ανάπαυση.  Θα σε θυμόμαστε για την καλοσύνη σου και για αυτό που ήσουν.

Την κηδεία έχει αναλάβει το BLAKE CHELMSFORD FUNERAL HOME.  Αντί για άνθη δωρεές μπορείτε να κάνετε στον ιερό ναό:  Holy Trinity Greek Orthodox Church by mail to 62 Lewis St., Lowell, MA 01854

Συλλυπητήρια στη Θεοδώρα, την Ευγενία και όλους τους συγγενείς.

ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου