Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020

Κηδεία Ευστάθιου, Στάθη, Σταθόπουλου 64 ετών από το Dracut, MA

 Τρίτη, 2 Ιουνίου, 2020

Αύριο, Τετάρτη, 3 Ιουνίου θα γίνει η κηδεία του Στάθη Σταθόπουλου από το Dracut, MA που είχε γεννηθεί στον Πύργο, Τριφυλίας, Μεσσηνίας. 
Σύζυγος αγαπητός της Θεοδώρας Σταθοπούλου το γένος Νικολόπουλος και πατέρας της Ευγενίας – Μαρίας Σταθοπούλου.

Ο Στάθης είχε πτυχίο Bachelor στο Business Administration από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Masters στο Marketing από το Southern New Hampshire University.
Εργάστηκε πρώτα ως λογιστής στην εταιρεία ΠΕΤΖΑΤΑΚΗΣ στην Αθήνα και για πολλά χρόνια μέχρι το θάνατό του ήταν ο ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Billerica, MA.
¨Ηταν ένας πολύ καλός Άνθρωπος, Έλληνας, ευγενέστατος, εύθυμος με το χαμόγελο στα χείλι.

Εκτός από την σύζυγό του και την κόρη τους αφήνει πίσω την πεθερά του, πρεσβυτέρα Έφη Νικολοπούλου, την αδελφή του Σταυρούλα Αγγελάκη, σύζυγος αυτής Διονύσιος, την κουνιάδα του Άννα Σταμάτη, σύζυγος αυτής Αντώνιος πολλά ανίψια και άλλους συγγενείς.

Λόγο της πανδημίας COVID-19 η κηδεία και ταφή θα γίνουν κλειστό κύκλο.

Αιωνία σου η Μνήμη Φίλε Στάθη

Η ιστοσελίδα μας της οποίας ήταν αναγνώστης και όλοι στην paneliakos.com ευχόμαστε καλή ανάπαυση.  Θα σε θυμόμαστε για την καλοσύνη σου και για αυτό που ήσουν.

Την κηδεία έχει αναλάβει το BLAKE CHELMSFORD FUNERAL HOME.  Αντί για άνθη δωρεές μπορείτε να κάνετε στον ιερό ναό:  Holy Trinity Greek Orthodox Church by mail to 62 Lewis St., Lowell, MA 01854

Συλλυπητήρια στη Θεοδώρα, την Ευγενία και όλους τους συγγενείς.

ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου