Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020

Σε 20 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ο καθηγητής από τα Χανιά

Κυριακή, 21 Ιουνίου, 2020
Κρίθηκε ένοχος για τις υποθέσεις τεσσάρων κοριτσιών για κατάχρηση σε ασέλγεια, καθώς και για τις υποθέσεις δύο κοριτσιών για προσβολή αιδούς
Ολοκληρώθηκε η δίκη για τον 58χρονο Χανιώτη καθηγητή που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε μαθήτριες του φροντιστηρίου του.
Οι ποινές που επεβλήθησαν στον καθηγητή είναι κάθειρξη 8, 8, 6, 6, 4, 4, δηλαδή συνολική ποινή 20 χρόνια. Συγκεκριμένα, για τέσσερα κακουργήματα επιβλήθηκαν τέσσερις ποινές (8, 8, 6, 6) και για τα δύο πλημμελήματα 4 και 4 σύμφωνα με το άρθρο 94 του ποινικού κώδικα οι ποινές αυτές συγχνωνεύτηκαν σε συνολική ποινή κάθειρξης 20 ετών.
Ειδικότερα, οι κατηγορίες είναι κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια (για τα τέσσερα κακουργήματα) και τα δύο πλημμελήματα αφορούν στην προσβολή αιδούς ανηλίκου. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τις κατηγορίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και περί αρχαιοτήτων, ο κατηγορούμενος κρίθηκε αθώος.
Το δικαστήριο απέρριψε ομόφωνα όλα τα ελαφρυντικά και αναφορικά με το ελαφρυντικό του πρότερου “έντιμου βίου”, απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία 4-3.
Η δίκη ξεκίνησε την Τρίτη στο Μικτό ορκωτό δικαστήριο Ρεθύμνου.
Η ακροαματική διαδικασία ήταν πολύωρη και διήρκεσε πέντε ημέρες, καθώς οι μάρτυρες υπεράσπισης και κατηγορίας ήταν συνολικά 30.
Σήμερα Σάββατο, η δίκη ολοκληρώθηκε με την απολογία του κατηγορουμένου και τις αγορεύσεις των δικηγόρων.
Υπενθυμίζεται ότι στην αγόρευση του την Παρασκευή, ο Εισαγγελέας της έδρας, ζήτησε την ενοχή του 58χρονου σύμφωνα με το κατηγορητήριο.
flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου