Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 19 Μαΐου 2020

Δημοσκόπηση MRB: Προβάδισμα της ΝΔ με 19,7% επί του ΣΥΡΙΖΑ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Tετάρτη, 20 Μαΐου, 2020
Με ποσοστό 19,7% προηγείται η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με την τελευταία έρευνα της MRB, με το 59,7 % των ερωτηθέντων να θέλει εκλογές στο τέλος της τετραετίας. Μόλις το 7,7 % επιθυμεί την άμεση διεξαγωγή τους.
Ακόμη, όσον αφορά την αξιολόγηση των πολιτικών αρχηγών σε σχέση με την αντιμετώπιση της πανδημίας, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται με 70,6 % έναντι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος συγκεντρώνει ποσοστό 34,6 %.


Εκ των υπουργών της κυβέρνησης, πρώτος έρχεται ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας με ποσοστό 63,7 %, δεύτερος ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος με 59.2 % και τρίτος ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης με 57.2 %.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου