Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 1 Μαΐου 2020

Σκέψεις να συνεχιστεί το ΝΒΑ στη Disney World

disney-world

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:Κορωνοϊός
Το NBA εξετάζει το Walt Disney World Resort κοντά στο Ορλάντο της Φλόριντα, ως πιθανό χώρο για να γίνουν τα παιχνίδια, εάν η σεζόν 2019-20 συνεχίσει και έχει πάρει ακόμη το ΟΚ από τη Disney, όπως ανέφεραν δημοσιεύματα στις ΗΠΑ .
Αυτό συνέβη μερικές ώρες αφότου ο ανοσολόγος, διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιµωδών Νοσηµάτων που ηγείται της οµάδας του Λευκού Οίκου για την αντιµετώπιση της πανδηµίας του κορωνοϊού, Ανθονι Φάουσι, είπε στους New York Times ότι ορισμένα  πρωταθλήματα μπορεί να χρειαστεί να ακυρώσουν τις σεζόν τους, λόγω της πανδημίας COVID-19.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο επίτροπος του NBA, Άνταμ Σίλβερ είχε μια τηλεδιάσκεψη με τους 30 γενικούς διευθυντές του πρωταθλήματος και έναν γιατρό και συζήτησε σχετικά με την πιθανή θεραπεία για το COVID-19 και μια δοκιμή εμβολίων στην Αγγλία.
Όπως αναφέρθηκε, το πειραματικό φάρμακο remdesivir έδειξε θετικά αποτελέσματα με ασθενείς με COVID-19 σε πρόσφατη μελέτη και το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης στην Αγγλία την Τρίτη ανακοίνωσε ότι ένα εμβόλιο εμπόδισε έξι πιθήκους να μολυνθούν με COVID-19 σε εργαστήριο στη Μοντάνα.
Το NBA ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι σύντομα θα αποκαλύψει αλλαγές κανόνων που θα επιτρέψουν στις ομάδες να ανοίξουν τις εγκαταστάσεις τους, ώστε οι παίκτες να συμμετέχουν σε θεραπεία και περιορισμένες προπονήσεις, αρκεί η πόλη στην οποία βρίσκεται η εγκατάσταση να το επιτρέπει.  Δεν υπάρχει όμως καθορισμένη ημερομηνία για το πότε μπορούν να ανοίξουν οι εγκαταστάσεις, αν και «το ΝΒΑ ενημέρωσε τις ομάδες ότι στοχεύει όχι νωρίτερα από την Παρασκευή, 8 Μαΐου, ως ημερομηνία έναρξης για τους νέους κανόνες και ότι μπορεί να ωθήσει αυτό το χρονικό διάστημα πίσω εάν οι εξελίξεις απαιτούν».
Το NBA ανέστειλε τη δράση του στις 11 Μαρτίου, αφού ο Γάλλος των Γιούτα Τζαζ, Ριύντι Γκομπέρ βρέθηκε  θετικός στον κορωνοϊό. Μια εβδομάδα αργότερα, το πρωτάθλημα έδωσε οδηγίες στις ομάδες να κλείσουν τις εγκαταστάσεις προπόνησης. Το αν θα συνεχιστεί η σεζόν 2019-20 παραμένει άγνωστο.
Ο Φάουσι είπε στους New York Times: «Θα ήθελα να μπορώ να επιστρέψω όλα τα αθλήματα. Αλλά ως αξιωματούχος υγείας και γιατρός και επιστήμονας, πρέπει να πω, τώρα, όταν κοιτάζετε τη χώρα, δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι για αυτό... Η ασφάλεια, για τους παίκτες και για τους οπαδούς, ξεπερνά τα πάντα. Εάν δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια, τότε δυστυχώς θα πρέπει ίσως χρειαστεί να διακοπεί οριστικά η σεζόν αυτή τη σεζόν».
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στελέχη του NBA έχουν συζητήσει επίσης την ιδέα των ομάδων που προσπαθούν να γίνουν όλα τα παιχνίδια σε μια κεντρική τοποθεσία, με το Λας Βέγκας και τις Μπαχάμες να έχουν μεταφερθεί ως πιθανοί χώροι.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου