Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 9 Μαΐου 2020

Αναβλήθηκε η γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας Νέας Αγγλίας

Σάββατο, 9 Μαΐου, 2020


Εθνικός Κήρυξ
Φωτογραφία αρχείου: Εθνικός Κήρυκας/Θεόδωρος Καλμούκος.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βασίλης Καυκάς παρακαλεί τους προέδρους των συλλόγων και σωματείων να ενημερώσουν τους αντιπροσώπους τους σχετικά.
Τονίζεται ότι όλες οι ομογενειακές, πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις στη Βοστώνη έχουν ανασταλεί μέχρι νεότερης απόφασης καθότι η έξαρση της πανδημία του κορωνοϊού πλήττει αυτές τις εβδομάδες τη Νέα Αγγλία και ιδιαίτερα τη Βοστώνη και τα περίχωρά της. Υπενθυμίζεται ότι η Ομοσπονδία Νέας Αγγλίας ήταν η πρώτη η οποία ακύρωσε την παρέλαση της 25ης Μαρτίου που είχε ορισθεί για την Κυριακή 26 Απριλίου.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου