Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 16 Μαΐου 2020

Κοριτσάκι το πρώτο παιδί του Νικόλαου-Βασιλείου Καυκά και της συζύγου του Μελίσσας

Κυριακή, 17 Μαΐου, 2020
Λίγο μετά το μεσημέρι χθες, ώρα Καλιφόρνιας, γεννήθηκε η πρωτότοκη κόρη του Νίκου-Βασιλείου Καυκά και της συζύγου του Μελίσσα στο San Diego, California όπου ο Νίκος είναι αστυνομικός (Deputy Sherrif) και η σύζυγός του εκπαιδευτής στις φάλαινες και παρουσιάστρια του προγράμματος με τα μεγάλα θηλαστικά στο San Diego Sea World.
H νεογέννητη, 21 ίντσες 7 πάουντς και 10 άουνσες, και η μητέρα της χαίρουν άκρας υγείας. 
Χαρούμενοι όλοι οι συγγενείς με τον παππού Βασίλειο Καυκά και την γιαγιά Δήμητρα-Λίντα περισσότερο από όλους αφού η νεογέννητη είναι το πρώτο τους εγγονάκι.  Είναι το 46 μέλος της οικογένειας Καυκάς.

2 σχόλια: