Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 3 Μαΐου 2020

37χρονος Έλληνας από το Lowell διεγνώσθη θετικός στον κορωνοϊό, το ίδιο και ο πατέρας του 68 χρονών

Δευτέρα, 4 Μαΐου, 2020

Δύο άλλοι ομογενείς, ένας 63άχρονος και ένας 75άχρονος από την ιστορική πόλη Lowell απεβίωσαν τις τελευταίες ημέρες.

Νυμφευμένος με δύο μικρά παιδάκια βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό χθες.  Οι γονείς του έχουν καταγωγή από την Ελλάδα ενώ ο ίδιος γεννήθηκε στο Lowell. 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας 37χρονος ένοιωσε αδιαθεσία το Σάββατο και ανέβασε πυρετό.  Η σύζυγός του που είναι νοσοκόμα του συνέστησε να κάνει τεστ και το τέστ έδιξε ότι προσβλήθηκε από την αρρώστια της εποχής μας.

Ο γιατρός του συνέστησε να μείνει σε καραντίνα για 14 ημέρες και να είναι σε επιφυλακή εάν τυχών παρουσιάσει άλλα συμπτώματα.  Επίσης, θετικός βρέθηκε και ο πατέρας του ο οποίος διατηρεί πιτσαρία στην περιοχή του Lowell.
Τους ευχόμαστε περαστικά.

Από την Ελληνική κοινότητα του Lowell πληροφορηθήκαμε ότι τις τελευταίες 2 εβδομάδες  τουλάχιστον πέντε ηλικιωμένοι έχασαν τη ζωή τους αφού προσβλήθησαν από κορωνοϊό.  Χαρακτηριστικό είναι ότι οι οικογένειες των θυμάτων είναι με το στόμα κλειστό για να μη «στιγματιστούν»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου