Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 3 Μαΐου 2020

37χρονος Έλληνας από το Lowell διεγνώσθη θετικός στον κορωνοϊό, το ίδιο και ο πατέρας του 68 χρονών

Δευτέρα, 4 Μαΐου, 2020

Δύο άλλοι ομογενείς, ένας 63άχρονος και ένας 75άχρονος από την ιστορική πόλη Lowell απεβίωσαν τις τελευταίες ημέρες.

Νυμφευμένος με δύο μικρά παιδάκια βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό χθες.  Οι γονείς του έχουν καταγωγή από την Ελλάδα ενώ ο ίδιος γεννήθηκε στο Lowell. 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας 37χρονος ένοιωσε αδιαθεσία το Σάββατο και ανέβασε πυρετό.  Η σύζυγός του που είναι νοσοκόμα του συνέστησε να κάνει τεστ και το τέστ έδιξε ότι προσβλήθηκε από την αρρώστια της εποχής μας.

Ο γιατρός του συνέστησε να μείνει σε καραντίνα για 14 ημέρες και να είναι σε επιφυλακή εάν τυχών παρουσιάσει άλλα συμπτώματα.  Επίσης, θετικός βρέθηκε και ο πατέρας του ο οποίος διατηρεί πιτσαρία στην περιοχή του Lowell.
Τους ευχόμαστε περαστικά.

Από την Ελληνική κοινότητα του Lowell πληροφορηθήκαμε ότι τις τελευταίες 2 εβδομάδες  τουλάχιστον πέντε ηλικιωμένοι έχασαν τη ζωή τους αφού προσβλήθησαν από κορωνοϊό.  Χαρακτηριστικό είναι ότι οι οικογένειες των θυμάτων είναι με το στόμα κλειστό για να μη «στιγματιστούν»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου