Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 19 Απριλίου 2020

Ηλεία: Ανάσταση από τα μπαλκόνια και με.. πυροτεχνήματα – VIDEO


Δευτέρα, 20 Απριλίου, 2020

Φέτος η Ανάσταση στην Ελλάδα ήταν διαφορετική: το Άγιο Φως έμεινε στην Αθήνα, οι ακολουθίες στις εκκλησίες έγιναν κεκλεισμένων των θυρών και οι πολίτες έμειναν στα σπίτια τους, στην σκιά της πανδημίας κορωνοϊού..

Όμως στις 12 το βράδυ, ο ουρανός πάνω από την πρωτεύουσα της Ηλείας γέμισε πυροτεχνήματα και βεγγαλικά, πολλοί άναψαν τα φώτα των διαμερισμάτων τους και βγήκαν στα μπαλκόνια ψάλλοντας το «Χριστός Ανέστη».

Το ίδιο σκηνικό και στην Αμαλιάδα… Άνθρωποι κάθε ηλικίας με κεριά στα χέρια για το χαρμόσυνο γεγονός της Ανάστασης του Θεανθρώπου…
Το φετινό Πάσχα σίγουρα είναι από αυτά που θα μείνει γραμμένο στην ιστορία με τα πιο μελανά χρώματα…
Οικογένειες χώρια, άνθρωποι μακριά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα υπό τον φόβο του αόρατου εχθρού, τον κορωνοϊό…
Δείτε τα βίντεο:
ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου