Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Η εταιρεία TJ Μaxx που εδρεύει στο Framingham, Massachusetts σταματάει τους εργαζόμενους που εργάζονται με την ώρα

Πέμπτη, 9 Απριλίου, 2020

TJ MaxxΗ εταιρεία TJ Μaxx που εδρεύει στο Framingham, Massachusetts σταματάει τους εργαζόμενους που εργάζονται με την ώρα στα καταστήματα και τα κέντρα διανομής της στις ΗΠΑ και τον Καναδά μετά την Κυριακή.
Η TJ Μaxx είναι η μητρική εταιρεία καταστημάτων όπως οι TJ Maxx, Marshalls, HomeGoods, HomeSense και Sierra Trading Post. Έχει ένα παγκόσμιο εργατικό δυναμικό 286.000, κυρίως στις Η.Π.Α. Αυτό είναι περισσότερο από το διπλάσιο εργατικό δυναμικό της Macy.
Τον περασμένο μήνα η εταιρεία έκλεισε όλα τα καταστήματα και σταμάτησε τις πωλήσεις στο διαδίκτυο.
"Έχουμε παράσχει συνεχή αμοιβή και οφέλη στους συνεργάτες μας που επηρεάζονται από αυτά τα κλεισίματα και θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε όλους τους Συνεργάτες στις ΗΠΑ και τον Καναδά μέχρι την εβδομάδα που λήγει στις 11 Απριλίου", δήλωσε ο Ernie Herrman, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της The TJ Μaxx Companies, είπε.
Για τους επιλέξιμους, επηρεασμένους συνεργάτες, τα υφιστάμενα οφέλη της TJ Μaxx, συμπεριλαμβανομένης της κάλυψης για την υγειονομική περίθαλψη, θα συνεχιστούν κατά τη διάρκεια της προσωρινής διακοπής, ανέφερε η εταιρεία.
"Ενώ λαμβάνουμε αποφάσεις που ποτέ δεν θα θέλαμε να κάνουμε, ζούμε μέσα από μια παγκόσμια πανδημία. Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να προετοιμαστούμε για εκ νέου άνοιγμα, μόλις πιστεύουμε ότι μπορούμε να λειτουργήσουμε με ασφάλεια στις κοινότητες στις οποίες υπηρετούμε" Είπε ο Χέρμμαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου