Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020

Η εταιρεία TJ Μaxx που εδρεύει στο Framingham, Massachusetts σταματάει τους εργαζόμενους που εργάζονται με την ώρα

Πέμπτη, 9 Απριλίου, 2020

TJ MaxxΗ εταιρεία TJ Μaxx που εδρεύει στο Framingham, Massachusetts σταματάει τους εργαζόμενους που εργάζονται με την ώρα στα καταστήματα και τα κέντρα διανομής της στις ΗΠΑ και τον Καναδά μετά την Κυριακή.
Η TJ Μaxx είναι η μητρική εταιρεία καταστημάτων όπως οι TJ Maxx, Marshalls, HomeGoods, HomeSense και Sierra Trading Post. Έχει ένα παγκόσμιο εργατικό δυναμικό 286.000, κυρίως στις Η.Π.Α. Αυτό είναι περισσότερο από το διπλάσιο εργατικό δυναμικό της Macy.
Τον περασμένο μήνα η εταιρεία έκλεισε όλα τα καταστήματα και σταμάτησε τις πωλήσεις στο διαδίκτυο.
"Έχουμε παράσχει συνεχή αμοιβή και οφέλη στους συνεργάτες μας που επηρεάζονται από αυτά τα κλεισίματα και θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε όλους τους Συνεργάτες στις ΗΠΑ και τον Καναδά μέχρι την εβδομάδα που λήγει στις 11 Απριλίου", δήλωσε ο Ernie Herrman, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της The TJ Μaxx Companies, είπε.
Για τους επιλέξιμους, επηρεασμένους συνεργάτες, τα υφιστάμενα οφέλη της TJ Μaxx, συμπεριλαμβανομένης της κάλυψης για την υγειονομική περίθαλψη, θα συνεχιστούν κατά τη διάρκεια της προσωρινής διακοπής, ανέφερε η εταιρεία.
"Ενώ λαμβάνουμε αποφάσεις που ποτέ δεν θα θέλαμε να κάνουμε, ζούμε μέσα από μια παγκόσμια πανδημία. Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να προετοιμαστούμε για εκ νέου άνοιγμα, μόλις πιστεύουμε ότι μπορούμε να λειτουργήσουμε με ασφάλεια στις κοινότητες στις οποίες υπηρετούμε" Είπε ο Χέρμμαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου