Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Αφιέρωμα της εκπομπής Sixty Minutes για Άγιο Νικόλαο



Πέμπτη, 9 Απριλίου, 2020

 



O Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος τελεί αγιασμό στο εργοτάξιο του Αγίου Νικολάου στο Σημείο Μηδέν, στην Νέα Υόρκη, 6 Δεκεμβρίου, 2019. Φωτογραφία: «Ε.Κ.»/Ζαφείρης Χαϊτίδης
ΒΟΣΤΩΝΗ. Η εβδομαδιαία εκπομπή Sixty Minutes (Εξήντα Λεπτά) του Τηλεοπτικού Δικτύου CBS, το οποίο ως γνωστόν έχει παναμερικανική και παγκόσμια εμβέλεια, την Κυριακή 12 Απριλίου 2020 θα έχει αφιέρωμα στον ιερό ναό και Εθνικό Προσκύνημα του Αγίου Νικολάου στο Εμπορικό Κέντρο Νέας Υόρκης.
Η ώρα της εκπομπής είναι 7 το βράδυ εκάστης Κυριακής, πλην όμως καλό θα ήταν οι ενδιαφερόμενοι να ελέγξουν με τους τοπικούς σταθμούς οι οποίοι είναι συμβλημένοι με το CBS, όταν μάλιστα τυγχάνει να διαβιούν σε περιοχές των ΗΠΑ με διαφορετική ώρα, όπως Σικάγο, Καλιφόρνια κ.λ.π.
Πληροφορίες του «Ε.Κ.» αναφέρουν ότι το αφιέρωμα αρχικά επρόκειτο να προβληθεί σε δύο ενότητες, πλην όμως δεν καθίσταται εφικτό λόγω της πλημμυρίδας των γεγονότων από τον κορωνοϊό, τα οποία πρέπει να τύχουν ευρείας κάλυψης από το Τηλεοπτικό Δίκτυο CBS και το Πρόγραμμα sixty Minutes.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου