Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020

Αφιέρωμα της εκπομπής Sixty Minutes για Άγιο ΝικόλαοΠέμπτη, 9 Απριλίου, 2020

 O Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος τελεί αγιασμό στο εργοτάξιο του Αγίου Νικολάου στο Σημείο Μηδέν, στην Νέα Υόρκη, 6 Δεκεμβρίου, 2019. Φωτογραφία: «Ε.Κ.»/Ζαφείρης Χαϊτίδης
ΒΟΣΤΩΝΗ. Η εβδομαδιαία εκπομπή Sixty Minutes (Εξήντα Λεπτά) του Τηλεοπτικού Δικτύου CBS, το οποίο ως γνωστόν έχει παναμερικανική και παγκόσμια εμβέλεια, την Κυριακή 12 Απριλίου 2020 θα έχει αφιέρωμα στον ιερό ναό και Εθνικό Προσκύνημα του Αγίου Νικολάου στο Εμπορικό Κέντρο Νέας Υόρκης.
Η ώρα της εκπομπής είναι 7 το βράδυ εκάστης Κυριακής, πλην όμως καλό θα ήταν οι ενδιαφερόμενοι να ελέγξουν με τους τοπικούς σταθμούς οι οποίοι είναι συμβλημένοι με το CBS, όταν μάλιστα τυγχάνει να διαβιούν σε περιοχές των ΗΠΑ με διαφορετική ώρα, όπως Σικάγο, Καλιφόρνια κ.λ.π.
Πληροφορίες του «Ε.Κ.» αναφέρουν ότι το αφιέρωμα αρχικά επρόκειτο να προβληθεί σε δύο ενότητες, πλην όμως δεν καθίσταται εφικτό λόγω της πλημμυρίδας των γεγονότων από τον κορωνοϊό, τα οποία πρέπει να τύχουν ευρείας κάλυψης από το Τηλεοπτικό Δίκτυο CBS και το Πρόγραμμα sixty Minutes.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου