Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

Τη ματαίωση του Oktoberfest το φθινόπωρο ανακοινώνει το Μόναχο

Τη ματαίωση του φετινού Oktoberfest, της παραδοσιακής γιορτής της μπίρας που διοργανώνεται κάθε φθινόπωρο στο Μόναχο, αναμένεται να ανακοινώσει την Τρίτη η βαυαρική πρωτεύουσα, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Παρά το γεγονός ότι οι μεγάλες διοργανώσεις έχουν για την ώρα ακυρωθεί μόνο μέχρι το τέλος Αυγούστου, θεωρήθηκε από τις αρμόδιες αρχές ως εξαιρετικά επικίνδυνο να διεξαχθεί η διάσημη γιορτή της μπύρας, καθώς είναι αμφίβολο εάν έως τότε θα έχει βρεθεί θεραπεία για τον κορωνοϊό ή εμβόλιο.


Ο πρωθυπουργός του κρατιδίου, Μάρκους Σέντερ είχε ήδη πριν από μέρες υπονοήσει ότι επίκειται ακύρωση της φετινής διοργάνωσης, η οποία ήταν προγραμματισμένη για το διάστημα από 19 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου, αλλά, σύμφωνα με την BILD, ο δήμαρχος του Μονάχου Ντίτερ Ράιτερ θα ανακοινώσει την Τρίτη και επισήμως τη ματαίωσή της.
Το «Oktoberfest» προσελκύει κάθε χρόνο περίπου έξι εκατομμύρια επισκέπτες και αποφέρει πάνω από ένα δισεκατομμύριο έσοδα στην τοπική αγορά.
Πηγή: ΑΠΕ -  ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου