Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 9 Απριλίου 2020

Η New Balance μειώνει τους μισθούς των εργαζομένων, στην ύφεση του κοροναϊού

Παρασκευή, 10 Απριλίου, 2020

Η New Balance ιδιοκτησία του Ελληνο-Αμερικάνου Jim Davis με έδρα τη Βοστώνη είναι ακόμα μία εταιρεία λιανικής πώλησης που ανακοινώνει τα ανοίγματα λόγω της πανδημίας του κοροναϊού. Ο 
Jim Davis είναι ένας από τους πλουσιώτερους Ελληνο-Αμερικάνους με περιουσία 5.7 billion USD (2020).

 "Λόγω της ταχείας οικονομικής ύφεσης που σχετίζεται με το COVID-19 και των επιπτώσεών του στην επιχειρηματική μας δραστηριότητα, έχουμε πάρει την εξαιρετικά δύσκολη απόφαση να παρακρατήσουμε ένα τμήμα του εργατικού δυναμικού μας που ανήκει στο λιανικό εμπόριο, στο εργοστάσιο και στο γραφείο", ανέφερε ο επικεφαλής της εταιρείας Joe Preston.  
Η εταιρεία αθλητικών υποδημάτων και ειδών ένδυσης αρνήθηκε να αποκαλύψει πότε θα τεθούν σε ισχύ τα στελέχη και πόσοι από τους υπαλλήλους της θα επηρεαστούν από την απόφαση. Η New Balance είχε ήδη κλείσει τις εταιρικές εγκαταστάσεις λιανικής και τα εργοστάσια παραγωγής, όταν ο κυβερνήτης Τσάρλι Μπέικερ διέταξε να κλείσουν όλες οι μη απαραίτητες επιχειρήσεις. Μερικοί εργοστασιακοί συνεργάτες της New Balance είναι ακόμα σε θέση να παράγουν μάσκες προσώπου γενικής χρήσης στα εργοστάσια Lawrence και Norridgewock της πολιτείας Maine.
Η New Balance απασχολεί περίπου 1.300 εργαζόμενους στα τρία εργοστάσια της στο Maine και δύο εργοστάσια στη Μασαχουσέτη. Ο Preston δήλωσε ότι η εταιρεία αναμένει να παράγει 100.000 μάσκες εβδομαδιαίως. Η ιδιωτική εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι οι μισθοί ορισμένων συνεργατών ανώτερης βαθμίδας θα μειωθούν και ότι ο Preston θα εισπράξει αόριστα το ήμισυ του μισθού του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου