Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 22 Απριλίου 2020

Θερίζει ο «χάρος» στο Massachusetts, 2,182 νεκροί μέχρι τώρα, 43,000 θετικοί

Πέμπτη, 23 Απριλίου, 2020


Φόβος και τρόμος στη Μασσαχουσέτη.  Τα αποτελέσματα μέχρι τώρα δεν είναι καθόλου καλά αφού μέχρι στιγμής έχασαν τη ζωή τους 2 χιλιάδες 182 άτομα ενώ 43 χιλιάδες άτομα βρέθηκαν θετικοί με την αρρώστια. 
Παρ’ ότι ένα 52% των νεκρών ήταν προχωρημένης ηλικίας πληροφορίες μας λένε ότι κορωνοϊό έπιασαν και νεότερα σε ηλικία άτομα.
Σας συμβουλεύουμε να μείνετε στα σπίτια σας και να παίρνετε τα απαραίτητα μέτρα όταν βγαίνετε έξω και να κρατάτε απόσταση από τον πλησίον σου και να πλένεις τα χέρια σου αμέσως όταν επιστρέφεις στο σπίτι και να πλένεις το κινητό σου τηλέφωνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου