Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 20 Απριλίου 2020

Εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου του Lowell γίνονται κέντρο εναντίον του Κορωνοϊού


Τρίτη, 21 Απριλίου, 2020
University of Massachussets
Lowell Recreational  CenterΤο κλειστό Γυμναστήριο του University of Lowell που είναι στην Aiken Avenue δίπλα στο γήπεδο LeLacheur Park των Lowell Spinners (Red Sox) του επαγγελματικού Baseball, το Fox Hall πολύ κοντά στον ποταμό Merrimack γίνεται κέντρο για να στεγάσει ασθενείς με κορωνοϊό.  Τους ασθενείς θα παρακολουθούν και θα παράσχουν φροντίδα το νοσηλευτικό προσωπικό του Lowell General Hospital.


Tewksbury Hospital

Παράλληλα στο Νοσοκομείο του Tewksbury το οποίο είναι State Hospital και στεγάζει περί τους 125 ασθενείς ανιάτων ασθενειών βρέθηκαν 65 τρόφιμοι θετικοί στον κορωνοϊό. 

paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου