Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 12 Απριλίου 2020

Κι άλλο μέλος της οικογένειάς μας θα παράσχει βοήθεια σε ανθρώπους με κορωνοϊό που είναι στο ICU (Intense of Care Unit, Μονάδα Εντατικής Θεραπείας).

Μεγάλη Δευτέρα, 13 Απριλίου, 2020


Από σήμερα η Ελένη Σ. που είναι νοσοκόμα RN στο Νοσοκομείο Massachusetts General της Βοστώνης έφυγε από το τμήμα μεταμόσχευσης νωτιαίου μυελού και πήγε στη μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου είναι οι βαριά ασθενείς με κορωνοϊό.

Είχαμε γράψει ότι 8 άτομα από την οικογένεια βρίσκονται στη πρώτη γραμμή να που οι δύο, Κατερίνα και οι Ελένη είναι μπροστά στη πρώτη γραμμή.

Οι ευχές μας και οι ευχές φίλων και συγγενών, όπως και οι ευχές όλου του κόσμου είναι μαζί τους.  Περιττό να σας πούμε ότι πολλά είναι τα τηλεφωνήματα από γνωστούς και άγνωστους που μας δίνουν κουράγιο.  Ο Θεός να έχει την Κατερίνα και την Ελένη, και όλο το κόσμο πάντα καλά.

paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου