Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Good bye Bernie. Ο Bernie Sanders αποχωρεί από τον προεδρικό αγώνα


Τετάρτη, 8 Απριλίου, 2020
Sen. Bernie Sanders drops out of presidential raceΟ γερουσιαστής Bernie Sanders (I-Vt.) Τερμάτισε τον προεκλογικό αγώνα για Πρόεδρος των ΗΠΑ σήμερα Τετάρτη, παραδίδοντας την υποψηφιότητα του Δημοκρατικού στον πρώην αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν και τερματίζοντας τις ελπίδες ότι ο πρόεδρος Donald Trump θα αναλάβει τον προοδευτικό αμφισβητία τον Νοέμβριο.
Ο Sanders ανακοίνωσε τα νέα σε μια τηλεδιάσκεψη με στελέχη της εκστρατείας του.
Ο Sanders θεωρήθηκε από καιρό ως πρωταγωνιστής στους Δημοκρατικούς και έφτασε στην κορυφή των δημοσκοπήσεων πριν από μια σειρά κακών παρουσιάσεων στην Super Tuesday και στις προκριματικές που ακολούθησαν.  
Ο Joe Biden έλαβε βαθιά υποστήριξη ανάμεσα στους Μαύρους ψηφοφόρους σε όλο τον Νότο, κερδίζοντας εκλογικές αναμετρήσεις όπως στη Νότια Καρολίνα και στο Τέξας και στο Μίτσιγκαν, όπου η εκστρατεία του Σάντερς ήλπιζε να είναι ανταγωνιστικές.
Ο Μπάιντεν είχε επίσης εύκολες νίκες στη Φλόριντα, το Ιλλινόις και την Αριζόνα την Τρίτη, τοποθετώντας τους εκλέκτορες του συνολικά σε 1.153 έναντι του 861 του Σάντερς.  Στο Οχάιο, που αρχικά είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη, αναβλήθηκε για τον Ιούνιο.  Πληροφορίες λένε ότι ο Sanders είναι εξαντλημένος από τον οκτάχρονο προεκλογικό αγώνα διεκδίκησης να γίνει ο υποψήφιος των Δημοκρατικών και την υποψηφιότητά του για Πρόεδρος των ΗΠΑ. 
Πολλοί ηγέτες των Δημοκρατικών και κάποτε υποψήφιοι έριξαν το βάρος τους πίσω από τον πρώην αντιπρόεδρο αφού ολοκλήρωσαν τις δικές τους προσφορές, συμπεριλαμβανομένου του πρώην δημάρχου Pete Buttigieg. Sens. Kamala Harris (Καλιφόρνια), Amy Klobuchar (Minn.) Και Cory Booker (N.J.). και ο δισεκατομμυριούχος Mike Bloomberg. Η γρήγορη ανάκαμψη της υποστήριξης για τον ανταγωνιστή του άφησε την εκστρατεία Sanders να ξεδιψάσει με περιορισμένες επιλογές για να εξασφαλίσει αρκετούς αντιπροσώπους που πήγαιναν στο Δημοκρατικό εθνικό συνέδριο που αναβλήθηκε λόγο του κορωνοϊού και από τις αρχές Ιουλίου θα γίνει στα μέσα Αυγούστου στο Wisconsin.
Το ερώτημά μου είναι:  Πως ο Bernie Sanders που στη Γερουσία των ΗΠΑ είναι Independent, δηλαδή Ανεξάρτητος, διεκδίκησε μάλιστα δύο φορές να είναι υποψήφιος των Δημοκρατικών!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου